Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Marusia&Joelka na Górnym Śląsku, 7 lub 8 kwietnia
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO widzisz, to teraz w końcu coś wiem Już mi się podoba, obawiam się, że te dwie knajpy zupełnie wystarczą
Mam nadzieję, że również w najbliższej okolicy można coś dobrego zjeść?
do tego seta i galareta ... piwa brak bo to jest prawdziwa restauracja, jak mawiał stary Kozyra !
Przy ul.Wolności na pewno coś znajdziemy, wszak to przecież prawie środek Europy.
To gdzie zaczynacie w Chorzowie - Rokosz czy Ludowa i o której ?Comment
-
Jak już pisałem - Imielin w Rokoszu. Potem coś do zjedzenia znajdziemy i ewakuujemy się na portera.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2... a gdzie to pisałeś konkretnie ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja wg rozkładu chwile po 14:00 powinienem wylądować na dworcu w Katowicach.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WarekJa wg rozkładu chwile po 14:00 powinienem wylądować na dworcu w Katowicach.Comment
-
Biorę skrzyneczkę na 10 sztuk piwka, zatem dla siedmiu forumowiczów (tylu naliczyłam, ze będzie) po 1 sztuce, a trzy dla żon forumowych, które znam (albo poznam dzisiaj) czyli Strzelczykowej, Aldachowej i Kiszotowej Moze być? Musi być, więcej nie przytargamComment
-
W ramach rozwlekania zarazy po Polsce jadą ze mną jeszcze w słoiczku swieżutkie drożdze WLP300, piwko na nich stoi dopiero dwa dni na burzliwej, a już się trochę tych leniuszków wyleguje na pianie, to ja je ciach i do słoika
To ich pierwsza fermentacja, zatem porządzą jeszcze zdrowoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW ramach rozwlekania zarazy po Polsce jadą ze mną jeszcze w słoiczku swieżutkie drożdze WLP300, piwko na nich stoi dopiero dwa dni na burzliwej, a już się trochę tych leniuszków wyleguje na pianie, to ja je ciach i do słoika
To ich pierwsza fermentacja, zatem porządzą jeszcze zdrowo
To ja chcę, ja chce drożdżyki, oczywiście chętnie się podzielę...
to my do was dołączymy gdzieś w Chorzowie - pewnie gdzieś w okolicy godz.16.30-17.00, jak znam życie.
Do zobaczenia wkrótce...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOK, to ułatwiam:
przyjeżdżam do Katowic o 14.47 w sobotę.
no i co?????? przyjechałaś?
Byłem i nikogo nie sotkałem...
pozdrawiam MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
No jednak po pewnych perypetiach doszło do spotkania (dobrze że na dworcu jest interek).
Odwiedziliśmy 2 knajpki w Chorzowie (ja opędzdiłem colą i małym łykiem piwka), zostałem zaczadzony papierochami ok. godz. 18:30 musiałem pożegnać się.
Dzięki wszystkim za spotkanie i za piwka! Przepraszam że nie odwdzięczyłem się tym samym - ale co się odwlecze to nie uciecze.
pozdrawiam MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Ależ szybko ten wczorajszy dzień minął. Tym szybciej, że nie mogłem posiedzieć z ekipą do końca.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Powiem krótko: suszy mnie
Zaraz idziemy z Aldachami na poranne piwko
Bardzo fajne spotkanko, z wypitych piwek, nie licząc portera, to najbardziej smakował mi Boner, pychotka, super smak i aromat chmielowy. Imielin i Górnośląskie też dobre, ale Boner zdecydowanie się wybija na ich tle.
Dziękuję wszystkim za przesympatyczny wieczórComment
Comment