No tak tego nie wziołem pod uwagę, ale muszę Ci powiedzieć iż obie "ekipy" spotkały się później w godzinach nocnych i był kontynułowany tylko wątek piwny
Pomorskie Koło Sensoryczne - spotkanie I, Gdańsk, 08.IV.
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMusze zdementować pogłoski o rozłamie Ławy i od razu wyjaśniam. Drugie spotkanie tego samego dna to "Pomorskie Koło Pięknych Paznokci" pod przewodnictwem kol. Dyrektorowej. I od razu przyznam się, że do tego koła jakoś nigdy nie będzie mi pod drodze. Owszem popatrzeć na małe artystyczne dzieła to nawet z chęcią popatrzę, ale wziąć czynny udział w tych zajęciach to nigdy na to się nie zgodzę .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPierwsze spotkanie pomorskiego koła „sensorycznego”, które odbyło się w atmosferze nieprzychylności kilku osób, imprezę tą można uznać za bardzo udaną . Pojawiło się w sumie tylko sześć osób ( w tym samym czasie odbywała się konkurencyjna impreza forumowa w Gdańsku ), ale atmosfera, która panowała podczas tego wydarzenia przebija niektóre wcześniejsze spotkania. Gwoli ścisłości swoje specjały wystawiły do oceny Browary takie jak:
Browar Mały Rumun (Rumia) -(m.in. Pale Ale z goździkami)
Browar Murowana Piwnica (Gdańsk) (- Jasna Pszenica)
Browar Irbis (Kolbudy) (-Ciemniak, Stout)
Browar Piotrrat’a (Gdańsk) (-Jabłkowy Cydr)
Oraz
Browar Kobylepolski (Poznań) (-Pale Ale)
Przed degustacją większość piw była przechowywana w doskonałych warunkach.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment