Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Zaproszenie Forumowiczów i domowych piwowarów.
Collapse
X
-
Może w ten weekend podjadę i zobaczę ten dobrze się zapowiadający lokal. Gdyby była możliwość wspólnych degustacji piw domowych, to dla tych co to robią mogłaby być "puszka" składkowa na rzecz lokalu, żeby nie nadużywać gościnności przybytku bynajmniej nie charytatywnego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArcherJak to jest z tym Waszym piwkiem - w Bierhalle nie ma problemu z wniesieniem i degustowaniem go ?
A jeśli chodzi o wizytę, niezobowiązująco, ale spróbuję z Ironem może w piątek zajrzeć...Last edited by Małażonka; 2006-03-30, 11:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArcherJaka powierzchnia jest do tego potrzebna i jak długo to trwa ?
Co do "miejsca" to pomijając miejsce potrzebne dla sprzętu itp. to na Warsztaty u mnie w zeszłym roku przyszło ok. 100 osób, więc....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPytanie retoryczne
A jeśli chodzi o wizytę, niezobowiązująco, ale spróbuję z Ironem może w piątek zajrzeć...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArcherBył taki moment, że było 100 osób, czy przez cały czas przewinęło się tyle ?
...
Ale przez większość czasu było na pewno kilkadziesiąt osób, w tym kilkanaście przy stolikach na zewnątrz.
P.S.
nie przejmuj się malkontentami, zauważ że z reguły mieszkają daleko od W-wy.
Sam też jestem z daleka i tylko mogę żałować że w Szczecinie brak takich entuzjastówŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArcherProwadzę ten klubik z kolegą i zatrudniamy jedną barmankę. Chciałbym, aby Wasza pierwsza wizyta była na "mojej zmianie". W piątek będę od 13tej do 16 tej. Jeśli dacie radę byłoby super, jeśli nie, to mój numer tel:0 600 229 339, dajcie cynk, postaram się wpaść, kiedy będziecie...
Comment
-
-
[QUOTE=emes]Może w ten weekend podjadę i zobaczę ten dobrze się zapowiadający lokal.
W niedzielę nie pracujemy, chyba, że coś się zmieni. Dam znać...
Ale w sobotę jaknajbardziej zapraszam. (w sobotę otwieramy o 16 tej.) To będzie pierwszy kwietnia, jako nastrojowy żarcik będziemy przez jakiś czas serwować disco polo i gatunki pokrewne. Nie wiem jak długo wytrzymamy, może być zabawnie...
Comment
-
-
Byliśmy tam wczoraj z Emesem . Archer przyjął nas po królewsku. Sam lokal rzeczywiście niewielki, raczej w kierunku klubu, ale bardzo sympatyczny. Dla sympatyków piłki nożnej dodatkowa atrakcja w postaci projektora i dużego ekranu.
Alkohole różnych maści, z piwa lany Żywiec (ale o tym już było ) z nowatorskim podłączeniem beczek. Nawet nie taki zły, tylko jak zwykle przegazowany...
Za to w lodóweczce mieszkały sobie: butelkowy Paulaner Weissbier i Murphy's . Już nie mieszkają (ale mają zamieszkać znowu )
I sam właściciel: bajka. Otwarty praktycznie na wszelkie propozycje, serdeczny. Mieliśmy wpaść na jedno piwo, a skończyło się na dobrych paru... Po prostu było zbyt miło, by sobie pójść. Gdyby nie nasze wiecznie głodne panny, posiedzielibyśmy pewnikiem jeszcze dłużej. Pogadaliśmy, pomyśleliśmy i parę, naszym zdaniem dobych, pomysłów urodziło się w naszych mózgownicach...
Na początek moja propozycja jest taka: nie sugerować się Żywcem, tylko przyjść, bo warto.
Reszta propozycji w odpowiednim czasie
Ps. Emes - dzięki za podwózkę
Comment
-
-
No takiej recenzji się nie spodziewałem. Bardzo dziękuję !!!
Ja z kolei miałem ogromną frajdę poznając Was. (wcześniej był jeszcze Piecia)
Paru moich stałych gości wyraziło zainteresowanie Waszym hobby i kto wie co może z tego wyniknąć...
Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam i do zobaczenia...
Comment
-
-
Byłem tam i ja (przed Przedmówczynią, Ironem i Emesem - musiałem się na 17 zmywac wszak byłem umówiony) - lokal sympatyczny, bardzo kameralny, w sam raz na oglądanie mundialu!! (jest ekran- są mecze!!) WłaścicielE otwarci na propozycje a także otwarci wogóle!! Mimo, iz jest tam Żywiec warto wpaść i samemu zweryfikować ów lokal. Przecież nie TYLKO piwo, ale ludzie z którymi się owe piwo pije stanowią o atmosferze.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment