Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Archer
Zaproszenie Forumowiczów i domowych piwowarów.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Archerw sobotę otwieramy o 16 tej.)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Tu trzeba powiedzieć też o jednej rzeczy dla niepalących. Jest mała powierzchnia i niestety po pewnym czasie jak tam prawie każdy pali robi się "siekiera". Jest fajny sprzęt multimedialny jak tu już wspomniano, z projektorem i dużym ekranem, można oglądać koncerty, filmy i mecze. Atmosfera bardzo fajna, bardzo przyjaźni i zainteresowani możliwością warzenia piwa w domu bywalcy tego lokalu. O pewnych rozwiązaniach typu imprezy zamknięte z piwem domowym itp będzie to jeszcze przedmiotem rozmów. Tu trzeba mieć na względzie, że lokal nie może sprzedawać innego piwa niż Żywiec i produkty z tego samego koncernu, a więc jakiekolwiek inne rozwiązania muszą się raczej wiązać np z tzw imprezą zamkniętą w ustalone konkretne dni. Z czasem pewnie jakoś się to wszystko wyklaruje i dogra.
P.S. Dziś podrzuciłem do lokalu pożyczony wczoraj film z Crazy Horse plus kopię dla Ironów Dodałem do przesyłki dla Archera moje dwa piwa pszeniczne. Na zdrowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
P.S. Dziś podrzuciłem do lokalu pożyczony wczoraj film z Crazy Horse plus kopię dla Ironów Dodałem do przesyłki dla Archera moje dwa piwa pszeniczne. Na zdrowie.
Było nas tam siedem osób, obserwowałem reakcje. Było ich całe spektrum, jest co robić w kwestii uświadamiania społeczeństwa. Jak już wypijecie, co macie wypić w Bierhalle, może wpadnijcie na sekunkę do mnie, choć jutro może mnie tam nie być, mam zebranie w szkole syna. Jak przyglądam się jego zaangażowaniu w naukę, to mam wrażenie, że zabawię tam jutro dłuższą chwilę...
Emes, jeszcze raz dzięki, to naprawdę była bardzo miła niespodzianka !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseBo nie dość że nie pije piwa koncernowego, to jeszcze, bezczelna bestia, jest wegetarianinem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArcherFormalnie, to ja tam żarcia nie mam, ale jak ktoś bardzo chce, to za ścianą jest jadłodajnia i kilka niezłych wegetariańskich pozycji. A jak taki wybredny w materii piwa, to mam trzysta milionów innych trunków...
Zresztą chętnie do Ciebie zajrzę przy okazji jakiejś bytności w Warszawie, bo kolak wydaje się sympatyczny. I za ścianę też, obadać te niezłe wegetariańskie pozycje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseZresztą chętnie do Ciebie zajrzę przy okazji jakiejś bytności w Warszawie, bo kolak wydaje się sympatyczny. I za ścianę też, obadać te niezłe wegetariańskie pozycje
Comment
-
Comment