Tak w ogóle to ja do Arta mam uzasadnione pretensję (i banana ) za wprowadzenie w błąd .
Liczyłam na rozliczenie typ rączka - rączka, a tu taka wpadka. I muszę teraz wystać swoje na poczcie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Tak w ogóle to ja do Arta mam uzasadnione pretensję (i banana ) za wprowadzenie w błąd .
Liczyłam na rozliczenie typ rączka - rączka, a tu taka wpadka. I muszę teraz wystać swoje na poczcie
Nie zapomnij wysłać banana. Darmowa wyżerka zawsze mile widziana
Nie chodzi o branie do serca, tylko według ankiety będę obliczał ilość żarcia do zrobienia. No i ucieszyłem się, że wpadniecie! No ale nic. Na tobie zemstę wywrze fala powodziowa, która ponoć niebawem dotrze do Magdeburgowa, co do Arta, jeszcze pomyślimy. Kiedy ta nasiadówa?
PS Art, mógłbyś wywalić siebie i Naczelnika z ankiety?
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
Comment