Mogę pomóc przywieźć beczkę/ki jak się nikt nie zgłasza. Tylko tak od ok 14-ej, nie wcześniej. Będę autem (oczywiście tylko do beczek, bo na imprezę nie )
Mam taki pomysł, że na początku każdy uiszcza składkę za dwie, a przy wcześniejszym wyjściu dostaje zwrot. Szczerze mówiąc nie chce mi się robić ułamków z beczką w mianowniku. Składka żarciowa będzie ok. 4 złotych. Czyli pełna przepustka imprezowa wynosi 20 zeta.
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
Comment