I rozumiem, że nieźle schłodzone????
Czeka sobie, stoi i póki co, ma się dobrze....
Obawiam się jednak, że stan ten długo się nie utrzyma, bo w domu chodzą słuchy o zakusach na nie.....
Zythum, jak zwykle tworzysz - jak pisałeś swój post w żaden sposób nie mogłeś leżeć z Paschalską w łóżku... Niepoprawny kłamczuch!
Nie wiem jakie mięso użył Żą do zrobienia pilaw, ale potrawa wyszła smaczna. Największą innowacją imprezy w stosunku do poprzednich było obecność dwóch beczek zamiast jednej
Ufff - ale jestem zdemolowany.
Rano jeszcze heroicznie poszedłem pograć w piłkę, ale po powrocie z niej zacząłem trochę słabować. I nawet lecznicze piwa słabo pomagają
Ale sama impreza wbrew malkontenckim tekstom Zythuma bardzo udana - po raz kolejny okazało się, że Sekcja Stołeczna to jednak straszne ZBOCZUCHY No cóż, NORMALNOŚĆ zobowiązuje
Kończę, gdyż muszę się udać po następną porcję lekarstwa
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Ja tam byłem całkiem zdrowy, bo wiedziałem kiedy wyjść
Pilaw pycha, Okuniew pycha, a sekcja stołeczna już od początku imprezy była strasznymi zboczuchami
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
Comment