Żą, a co to właściwie był za Okuniew? Bo nie wiem co do Dziennika wpisać.
Warszawa, sobota 8 kwietnia 2006, obiad czwartkowy.
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSłuchajcie, mam sytuację podbramkową. Są dwie beczki do odniesienia jutro o 9, a ja zdążę obrócić tylko z jedną, inaczej spóźnię się do roboty.
Może znajdzie się ktoś do pomocy o tej godzinie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTcisza....Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyPrzypadkowo wygrzebałem w telefonie dwie fotki z tego sławetnego wieczoru.
I oto mamy niegrzecznego gospodarza:- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Te fotki to chyba zrobione już po moim wyjściu, bo nie przypominam sobie żeby Żą zakładał sobie klapki na oczyComment
Related Topics
Collapse
-
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...-
Channel: Czechy
-
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Not to lu. Oby tym razem wypaliło.
W planie gulasz z soczewicy i, jeśli będzie nas około dziesięciorga, 30 litrów Okuniewa.
PS Soczewicy mam zapas, ale w przepisie jest cukina, diabelnie droga o tej porze roku, więc nie obraźcie się, jeśli...Pils (5,7%) 77 zł za beczkę58,33%7Best (5,3%) 78 zł za beczkę16,67%2Strong (7,8%) 96 zł za beczkę0,00%0Boxer (ciemne 7,8%) 99 zł za beczkę25,00%3-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić
.
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...-
Channel: Podkarpackie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment