Jeżeli będziecie się bawić jeszcze o 22.00 to i ja wpadnę.
Warszawa, sobota 8 kwietnia 2006, obiad czwartkowy.
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Po mordach na dechach Przy pomocy tulipanów z PET-ówTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No tak, Oni tam na północy to tylko o praniu po mordach myślą. No i jeszcze czasem żeby cóś wypić i ewentualnie zgwałcić jakąś brankę. Ech, Ci Wikingowiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Parę kwestii organizacyjnych.
1. Noclegi. Są 4 miejsca łóżkowe i z drugie tyle podłogowych. Pierwszeństwo mają osoby bez zakwaterowania w Warszawie. Na razie zgłosił się Ark, Bolek1970 rezyduje pod Warszawą więc też pewnie nie na rekę będzie mu wracać w nocy, nie wiem jak z Artem i Naczelnikiem - macie metę?
2. Tak sobie obliczam, że maksymalny skład osobowy to ok. 15 sztuk. Więc jeszcze 2-3 osoby i będę musiał zamknąć listę sobotnią. Ale poczekajmy trochę, nie wszyscy jeszcze są pewni udziału.
3. Potrzebuję paru chłopa do taskania beczki (lub beczek ) w sobotę przed 14:30.
4. Punkcik specjalnie dla Darka. Zagłosujesz, łachudro, czy chcesz na głodniaka siedzieć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseAd. 4. Chyba możesz Jar... tj. Darka w ciemno wliczać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiSkoro Art z Naczelnikiem przybywają to chyba trza być
Po prostu, bo dawno na nic nie oddalem glosuPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikJa nie patrzylem na tytul ankiety, tylko glosowalem
Po prostu, bo dawno na nic nie oddalem glosuLast edited by dkrasnodebski; 2006-04-04, 08:15.
Comment
-
-
Spróbuję na chwilę zajrzeć... Pewnie koło 21-szej (coby się przygotować do lania po mordach), a może i później - zależy, jak szybko córeczki zasną...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
to po oddaniu głosu coś trzeba jeszcze robić?
mi się podoba ta impreza już teraz, będę świętował na odległość- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment