Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Warszawa, sobota 8 kwietnia 2006, obiad czwartkowy.
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaTak w ogóle to ja do Arta mam uzasadnione pretensję (i banana ) za wprowadzenie w błąd .
Liczyłam na rozliczenie typ rączka - rączka, a tu taka wpadka. I muszę teraz wystać swoje na poczcieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąDobra, śmichy-chichy, ale muszę mieć jasność:
Art i Naczelnik, będziecie czy nie? Tylko bez mordek, żebym nie musiał robić egzegezy wypowiedzi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurA do czego służy? I w ogóle co to jest?? Bo jak się okaże, że coś fajnego, to może ja też wezmę w niej udział.
A Kocur lubi ankiety
Comment
-
-
Żą, przypominam o dorocznej nasiadówie 24h w Adminowie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąTo czekam jeszcze na dementi Naczelnika.
Mnie do grona biesiadujacych nie zaliczaj, i mozesz nawet mi dac w dziob
Sorry za zamieszanie, ale nie sadzilem , zes to wzial do serca.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Nie chodzi o branie do serca, tylko według ankiety będę obliczał ilość żarcia do zrobienia. No i ucieszyłem się, że wpadniecie! No ale nic. Na tobie zemstę wywrze fala powodziowa, która ponoć niebawem dotrze do Magdeburgowa, co do Arta, jeszcze pomyślimy. Kiedy ta nasiadówa?
PS Art, mógłbyś wywalić siebie i Naczelnika z ankiety?
Comment
-
Comment