Kuba, jak wygląda pilaw w Twoim wykonaniu? Sprawa jest taka, że Ty nie jesz mięska a ja nie jem warzyw i tak pytam bo po przeczytaniu przepisów w necie nie wiem czy nie wziąć ze sobą kanapek.
Warszawa, sobota 8 kwietnia 2006, obiad czwartkowy.
Collapse
X
-
To jest nas dwoje: soczewica, fasola, groch oraz wszelkiego rodzaju kasze odpadają... (są niezjadliwe ), ale cóż, nie doczytałam w pierszym poście, że w planach są rzeczy inne niż pizza lub spagetti i nie zaznaczyłam tego wcześniej. Moja wina....
Kajam się i swoją porcję ofiaruję Maćkowi (lub może jakiś inny głodomór ją ode mnie odkupi )Last edited by Małażonka; 2006-04-08, 14:00.
Comment
-
-
Ludzie
Pilaw: ryż, sos pomidorowy, cebula, czosnek, przyprawy (jeśli macie na jakieś uczulenie, piszcie - Małażonka zdaje się jest uczulona na kminek, tak?). Do pilawu ogórki kiszone.
A składka będzie niższa, posojowało mi się. Jednak będzie to musiało wyjść w praniu, ale spodziewam się, że pakiet pełny wyniesie ok. 15 zeta, a pakiet połowiczny 10.
Zadowoleni?Last edited by żąleną; 2006-04-08, 14:21.
Comment
-
-
My z moją lubą piszemy się raczej na mniejszy pakiet, bo za długo nie posiedzimy.
Dotrzemy zapewne między 19 a 20.Last edited by Twilight_Alehouse; 2006-04-08, 15:23.
Comment
-
-
/*989+89695989*//*/9+5-56151321,2
6
332565656+6+12213
55555554
555555
256454456
Ja przeżułem czosnek, więc kminek też jakoś przejdzie...Dżizysssss
656565 oiyu98u9k- /,,,,,,,, - to pisał Zytum, ale chyba 21121528
ja się poddaję...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Nuda
Nic nie zmądrzeli nasi ukochani i przez media chołubieni pedały (miało być poprawnie politycznie geje ale się rypło).
Wujcio zapisuje nuty w systemie piątkowym - 55555555555555
Sąsiedzi nie śpią - ja bym nas już dawno wyrzucił.
Na szcz ecie ja leżę w łóżku z kają paschalską - straszny pasztet ale i ja niepiękny.
W ogóle banda baranów - ten okrzyk z przedpokoju jest podsumowaniem tej kolejnej żenującej i nikomu nie potrzebnej obiadowej czwartkowej sobotniej nudy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Melduję posłusznie, że swoje piwko dopiłem rano (trochę wygazowane ale przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia).
Teraz dociera do mnie, że ja nie powinienem się tam obudzić (tak bynajmniej "sugerowała" Pani Żona)"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
Comment