W najbliższą niedzielę (30.IV.) od godziny 13,00 zapraszam wszystkich na co miesięczną biesiadę Pomorskiej Ławy Piwnej przy stoisku wystawieniczym browaru Amber na terenie Festiwalu Piwa im. J. Heweliusza. Oprócz dobrej zabawy podczas tego spotkania razem zdecydujemy kiedy chcialibyśmy wybrać się do Browaru Goch a zarazem rozpocząć cykl "Pomorska Ława Piwna zwiedza browary". Tak więc do zobaczenia A w sprawie wejścia na Festiwal proszę na PW.
Druga biesiada Pomorskiej Ławy Piwnej (30.IV.)
Collapse
X
-
Dyrektor potwierdza swoją obecność.
P.S. Ja zaczynam od piątku od 17-tej. -
Coraz wiecej osób pisze mi, że pojawi się na Festiwalu już pierwszego dnia. Tak więc z tej okazji byśmy mogli i także tego dnia spotkać się przy kufelku piwa specjalnie uwarzonego na tą okazję przez browar Amber i wzniesli toast "Na zdrowie" . Co wy na to?Comment
-
Biesiada z poprawinami ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorBiesiada z poprawinami ?
DokładnieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCoraz wiecej osób pisze mi, że pojawi się na Festiwalu już pierwszego dnia. [...]
Może mi się uda wskoczyć około dwudziestej drugiej i wziąć (niestety na wynos) co niecoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek(...) Do której planujecie posiedzieć i w którym miejscu namiotu jest ten ogródek Ambera?
(...)Comment
-
Comment
Comment