No i w końcu jak się umawiamy? Ja zamierzam się zameldować ok. 18.40 w Armine, na wszelki wypadek wezmę sobie książkę do poczytania, jeśliby reszta Waszmości zdecydowała się najpierw na odbióra Darka i potem dopiero na piwo
30 IV - 1 V - dkrasnodebski we Wrocławiu
Collapse
X
-
-
Pierwszy wieczór za nami, ostatecznie wylądowaliśmy w Lamusie, zaliczyłam z Darkiem taniec na deszczu po lokalem (chyba rodzi się nowa tradycja, w Poznaniu też densowaliśmy przed knajpą), wieczór był pod znakiem różowego papieru toaletowego (Yemiołka, weselny czerwony październik wysiada)
Tera chłopaki jadą na gitarcowanie w deszczuComment
-
Pierwsze kilkanaście godzin upłynęło Darkowi i towarzystwu dosyć spokojnie (jeśli nie licząc wymachiwania zdobyczną flagą i nawoływania do pokoju ) - tylko ciekawe, co Dkrasno zobaczył z Wrocławia poza wnętrzem knajpCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel- tylko ciekawe, co Dkrasno zobaczył z Wrocławia poza wnętrzem knajp
A Cyborg się zfrajerował (sfrajerował??), bo poszedł wcześnie do domu i piwo, które dla niego przyniosłam, przypadło DarkowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW sumie nic. Ale mamy usprawiedliwienie - była BRZYDKA POGODA
A Cyborg się zfrajerował (sfrajerował??), bo poszedł wcześnie do domu i piwo, które dla niego przyniosłam, przypadło Darkowi
Ja jestem obecnie niepijąca, to przynajmniej Darek na tym skorzystał Po siedzeniu kilka godzin i obserwowaniu coraz weselszego towarzystwa, zrejterowałam ratować resztki mojego życia, ale co się odwlecze...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJa jestem obecnie niepijąca, to przynajmniej Darek na tym skorzystał Po siedzeniu kilka godzin i obserwowaniu coraz weselszego towarzystwa, zrejterowałamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAaaa, to rozumiem. Osobiście nie cierpię siedzieć w pijącym towarzystwie i nie pić. Automatycznie nie wiem, o czym z takimi pijakami rozmawiaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Droga sekcjo wrocławska! Strasznie się cieszę, że mogłem spędzić z Wami czas przy kufelku. Bardzo Wam dziękuję za różowy papier toaletowy, kufle z tłumikiem, pochód pierwszomajowy i nawoływanie do pokoju, tańce na ulicy, gitarowy rekord Guinnessa oraz za wiele innych rzeczy. Do zobaczyska za kilka dniComment
-
Zapomniałeś o pomiarach tonacji głosu dodaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski[...]za różowy papier toaletowy[...]Comment
Comment