Bardzo proszę chętnych na obaczenie gąb naszych o przesłanie mi na PW jakichś namiarów na siebie, najlepiej nr telefonu. Współrzędne geograficzne raczej mi się nie przydadzą
[15.05.2006] Rolek z Luśką we Wrocławiu
Collapse
X
-
Namiary się kompletują.
Wykorzystam je wyjeżdżając do Wrocka z wiochy, w której będę pił kompot i degustował oranżadę.
Zdzwonimy się i umówimy na jakieś konkretne miejsce - chyba, że macie już jakiś pomysł?
Nieukrywam, że logistycznie byłoby nieźle, aby zgrać to z moją drugą częścią pytania, a mianowicie:
Cenne będą również uwagi na temat jednego noclegu dla dwóch osób – gdzie, jak i za ile.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNieukrywam, że logistycznie byłoby nieźle, aby zgrać to z moją drugą częścią pytania, a mianowicie:
Chciałbym zrzucić gdzieś graty, odstawić auto i wtedy ruszyć z Wami w miasto
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoSpróbuj tutaj:
http://puhot.pl/
Mam nadzieję, że te deklarowane przez autorów strony 800 m od Rynku, to dobry wynik?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekSuper! Skorzystałem, zarezerwowałem, będę.
Mam nadzieję, że te deklarowane przez autorów strony 800 m od Rynku, to dobry wynik?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekMam nadzieję, że te deklarowane przez autorów strony 800 m od Rynku, to dobry wynik?Dick Laurent is dead.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyTo zależy który dom wybrałeś. Z Trio na Trzemeskiej to będzie jakieś 15-20min z buta do Rynku. Z Solo na Kwiskiej bez tramwaja się raczej nie obędzie.
A 15 minut, to aż tak źle. Tak dla zdrowotnościComment
-
Veni, vidi, wypił.
Serdeczne dzięki za towarzystwo przy Bartku.
Marusi - za przybycie pomimo urwania głowy związanego z Warsztatami.
Marcinowi - za dzielne oprowadzanie po Ostrowie Tumskim i nocny spacer po Wrocławiu. No i za koszulkę.
Jerzemu - za przybycie i towarzystwo przy kufelku Bartka.
Fteo - za namiary na sympatyczne lokum noclegowe.
JAcksonowi - za zwrotny telefon, że jest już w domu i nie dojedzie
Wrocław macie śliczny, a Bartka najbardziej brakuje Luśce.
Wasze !Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekJAcksonowi - za zwrotny telefon, że jest już w domu i nie dojedzie
Ano niestety temat nie został odświeżony i poprostu zapomniałem. Przyjechałem do domu, poszedłem z żoną pojeździć na rowerze i wypić piwo nad Odrą Gdybyś zadźwonił godzinę wcześniej pewnie bym samochodem przyjechał na dwie godziny.
Tak czy inaczej do następnego razu.MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Ano niestety temat nie został odświeżony i poprostu zapomniałem.Comment
Comment