Niedawno przeflancowałem się do Legnicy, na liście browarów domowych nie znalazłem nic w Legnicy, ale może jest tu ktoś warzący lub chcący warzyć i spożywać piwo domowe. Chętnie się spotkam np. w chacie spiżowej.
Piotrek
Witaj, nie widziałam aktywnego użytkownika forum z Legnicy, jakby co zapraszamy na spotkania piwno-piwowarskie do Wrocka, ostatnio najczęściej okupujemy lokale w pobliżu dworca PKP, zatem będziesz miał blisko do pociągu, a jazda pociągiem do Legnicy trwa niewiele dłużej, niż niektórzy z nas jadą do domu we Wrocku (a niektórzy nawet jadą nawet dłużej)
Witaj, nie widziałam aktywnego użytkownika forum z Legnicy, jakby co zapraszamy na spotkania piwno-piwowarskie do Wrocka, ostatnio najczęściej okupujemy lokale w pobliżu dworca PKP, zatem będziesz miał blisko do pociągu, a jazda pociągiem do Legnicy trwa niewiele dłużej, niż niektórzy z nas jadą do domu we Wrocku (a niektórzy nawet jadą nawet dłużej)
Dziękuję za zaproszenie do Wrocławia, czasami będę wpadał.
Ale niema to jak piwowar do dyskusji na miejscu, mam nadzieję że ktoś poza mną warzy w Legnicy, albo ma ochotę zacząć.
Comment