2006.06.03 W Adminowie z laureatami Plebiscytu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• misha22
    propozycja dot. plebiscytu
    misha22
    Piwo Roku: jestem za ale po rewolucyjnych zmianach!
    Tj wybieramy np 20 z 40 piw,

Żeby było jaśniej: mamy 40 wstępnie wybranych piw, z czego kazdy wybiera dla siebie 20 lub /łatwiejsze do konfekcjonowania/ układamy np. 5 pakietów do wyboru-zawierających konkretne, rózniace...
    2017-05-10, 01:36
  • dadek
    Czechy, Strakonice, Podskalská 324, Dudák Měšťanský pivovar Strakonice
    dadek
    W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
    Świetna okazja...
    2019-10-22, 04:15
  • ART
    Lista piw do weryfikacji do Plebiscytu na Piwo Roku 2009
    ART
    Pomimo zupełnie wariackiego roku, drobnymi kroczkami staram się przywrócić pewne działania BrowarBizu na właściwe tory - jednym z tych działań są przygotowania do BrowarBizowego Plebiscytu na Piwo Roku 2009.

Plan jest ambitny lecz wykonalny. Przez grudzień mam wielkie parcie...
    2009-12-11, 02:57
  • ART
    Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2015!
    ART
    Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2015!

Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2015 (z wyjątkiem piw warzonych...
    2016-02-22, 12:21
  • Simon
    Zwycięzca Plebiscytu zaprasza !
    Simon
    W związku z zakończeniem plebiscytu na Piwo Roku 2004 Koźlak przekazał mi treść podziękowań:
    " Dziękuję Wszystkim Forumowiczom, którzy na mnie głosowali i dzięki którym mogę dzisiaj cieszyć się ( po raz drugi ! ) z tego doniosłego i Ważnego Sukcesu ! Podziękowania...
    2005-04-21, 16:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...