Jako, że w dniu rozpoczęcia mundialu będę bawił w grodzie Kraka zapytuję, czy Szanowni Koledzy LajboCKi oragnizują jakieś wspólne oglądanie meczu naszych Orłów. Z chęcią bym się spotkał pzry piwku w jakimś miłym lokalu
Polska - Ekwador w Krakowie 9.06.06
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoJako, że w dniu rozpoczęcia mundialu będę bawił w grodzie Kraka zapytuję, czy Szanowni Koledzy LajboCKi oragnizują jakieś wspólne oglądanie meczu naszych Orłów. Z chęcią bym się spotkał pzry piwku w jakimś miłym lokaluMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz. -
Ja mam wolny co 2 wieczór (parzyste dni). Więc jak dla mnie czwartek lub sobota wchodzi w grę. Co do meczy to chętnie, ale w knajpie jeszcze nigdy nie oglądałem.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaJa mam wolny co 2 wieczór (parzyste dni). Więc jak dla mnie czwartek lub sobota wchodzi w grę. Co do meczy to chętnie, ale w knajpie jeszcze nigdy nie oglądałem.
Tak więc najchętniej spotał bym się w środowy lub piątkowy wieczór.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesja z chęcią cię poznam i łyknę Smoczą. ktoś musi honoru Krakowa bronić. na mecz jednak się nie piszę, więc środa! o 18.30 w Espresso?
Pociąg mam o 16.05 więc na 18.30 nie zdażę ale około 19.30 to już powinienem być na miejscu .Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Szkoda, że tak późno mi o 18:30 pasowało bo o 18:15 zajęcia kończę.Comment
-
Właśnie nie bardzo, bo jestem w traksie sesji i mam czas tylko na jedno piwo.Comment
-
No cóż, w środę będę warował na nocce, w piatek meczu posłucham sobie w pracy. Nie poradzę nic. A z chęcią bym do Was dołączył. No to miłej konsumpcjiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment