Jako, że w dniu rozpoczęcia mundialu będę bawił w grodzie Kraka zapytuję, czy Szanowni Koledzy LajboCKi oragnizują jakieś wspólne oglądanie meczu naszych Orłów. Z chęcią bym się spotkał pzry piwku w jakimś miłym lokalu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
Jako, że w dniu rozpoczęcia mundialu będę bawił w grodzie Kraka zapytuję, czy Szanowni Koledzy LajboCKi oragnizują jakieś wspólne oglądanie meczu naszych Orłów. Z chęcią bym się spotkał pzry piwku w jakimś miłym lokalu
Ja mam wolny co 2 wieczór (parzyste dni). Więc jak dla mnie czwartek lub sobota wchodzi w grę. Co do meczy to chętnie, ale w knajpie jeszcze nigdy nie oglądałem.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Ja mam wolny co 2 wieczór (parzyste dni). Więc jak dla mnie czwartek lub sobota wchodzi w grę. Co do meczy to chętnie, ale w knajpie jeszcze nigdy nie oglądałem.
Ponieważ mój pobyt w Krakowie jest służbowy, wieęc nie do końca dysponuję swoim własnym czasem. Przybywam do krakowa około 19 w środę i mam wolny wieczór. W czwartek bankiet w Urzędzie Miasta w ramach konferencji (ze wzglądu na szefa obecność obowiązkowa), w piątek to wiadomo - mecza a w sobotę już powrót do domu.
Tak więc najchętniej spotał bym się w środowy lub piątkowy wieczór.
No tak to problem Ja niestety pociągu nie przyspieszę, jadę pierwszm po pracy (16.05), który jedzie około 2.40h, czyli w kajpce mogę znaleźć się najwcześniej około 19.30
Pełna nazwa lokalu to Leprechaun Pub Restaurante Cafeteria. To ważne, bo jest też klubodyskoteka Leprechaun .
Nie mam pewności, czy to jest dobry adres - w każdym razie lokal mieści się na głównej ulicy imprezowej, dwa kroki od bazyliki - sanktuarium.
Spory lokal dość ciekawie...
Sympatyczne miejsce w centrum miasta (choć nie w "najściślejszym" ).
Dość prosto urządzone wnętrze, na ścianach puszki i podkładki piwne, trochę innych artefaktów (m.in. gitara).
Na ścianie za barem trzydzieści nalewaków, zdecydowana większość czynna i podpięta...
Nieco mylący adres, lokal mieści się tuż obok katedry, przy ulicy Simona (Szymona ) Bolivara, przy Parque Calderon, w samym centrum miasta.
Wejście od podwórka, miejscówka na piętrze. Można przyzwoicie zjeść, choć z pewnością w okolicy są tańsze miejsca, również oferujące...
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...
Witam.
Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
Data: 15. 02. 2020 r.
Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
Czas: w godz. 7,00 - 12,00
Wejściówka 5 zł
Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....
Comment