zatem 19.30! postaram się poprowadzić jakoś z dworca jeśli trzeba, ale to zgadamy się via gsm.
Polska - Ekwador w Krakowie 9.06.06
Collapse
X
-
Wszystko co miłe się szybko kończy, ja już w "stolycy" Spotkanko było bardzo miłe, szczególnie domowe piwko i smocza . Cieszę się, że osobiście poznałem kolegów. Szkoda tylko, że "nasze orły" się nie popisłay.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Tak! A nieobecnym musicie się wytłumaczyć jak to dopingowaliście, że wyszło 0:2To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Wiem, wiem. Wy staraliście się, ale faktycznie to nie mieliście na wynik wpływu.
No ale z czym oni pojechali na te mistrzostwa? Z Tyskim. To czego się spodziewać jak takie cuś piją?
Myślę o środzie i
Może zorganizujemy jaką akcję i poślemy im normalne piwo? Parę skrzynek Krajana, Czarnkowa, Starego Krakowa czy Ambera pewnie cudów by nie zdziałało, ale poprawa mogła by nastąpić.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Nie wiem jak inni, ale ja po przedmistrzoskich meczach nie miałem złudzeń co do wyników naszej kadry. Zwłaszcza, że Janas jakoś nie mógł się zdecydowac jakim składem grać...
Trochę szkoda, bo nawet w przypływie hurraoptymizmu wygrana z Niemcami może nam nie gwarantować wyjścia z grupy, a gra naszej kadry jak na razie jest nie tyle poniżej średniej, co najgorsza z dotychczas obejrzanych
Comment
-
Comment