Przedbiegi porterowe przed degustacją w Żywcu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
    ART
    trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
    Start
    2024-12-20
    Koniec
    2024-12-20
    Adres
    Opole malina
    2024-12-15, 23:21
  • Ahumba
    2025.01.18 - Jedlina Zdrój, Baltic Porter Day
    Ahumba
    Dla prawdziwych koneserów portera przygotowano ekskluzywną ofertę na pełne i niezwykłe celebrowanie tego dnia. Między innymi 4-daniowy obiad z degustacją Porterów leżakowanych w beczkach z różnych zakątków świata.oraz zwiedzanie browaru z degustacją piwa prosto z tanku. Koszt 400zł od osoby
    Start
    2025-01-18
    Koniec
    2025-01-18
    Adres
    Browar Jedlinka
    2025-01-03, 16:23
  • Maggyk
    2018.11.30-2018.12.02 - VI Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
    Maggyk
    Kolejne spotkanie porterowe już w tym roku. Odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby Formuła podobna, jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze ze sobą w teczkę jakiegoś portera, albo i parę i pijemy Porter może być komercyjny, a może być domowy, może...
    2018-03-27, 11:08
  • bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • e-prezes
    Pinta, Portermass Amburana
    e-prezes
    Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
    2025-01-19, 15:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...