Będziemy pod wieczór w Poznaniu (17.45), zostajemy do czwartku, chętnie na jakieś piwko z sekcją Poz się wybierzemy Czekamy tylko na poważne oferty
21.06 (środa) Marusia&Slavoy w Poznaniu
Collapse
X
-
21.06 (środa) Marusia&Slavoy w Poznaniu
Tagi: brak -
Se terminy wybieracie ja jeszcze wtedy w okolicach Żywca będę przesiadywał ( lub na Słowacji) poza tym ... tamten gzik sie skończył"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare. -
To ja się zdeklaruję tak nieśmiało.....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaBędziemy pod wieczór w Poznaniu (17.45), zostajemy do czwartku, chętnie na jakieś piwko z sekcją Poz się wybierzemy Czekamy tylko na poważne ofertyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA jedziecie z Wro? Może bym się Wam ponarzucała?Comment
-
Wiecie o której godzinie chcecie na to piwko się wybrać?„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezetWiecie o której godzinie chcecie na to piwko się wybrać?
Gdzie proponujecie spotkanie (jakieś Noteckie, Fortunka, niekoniecznie Brovaria) i czy ktoś nas powita na dworcu, czy spotkamy się już w knajpie?Comment
-
Miło widziec, że się powitalna drużyna rozrasta Aczkolwiek miłe duszki piwowarskie, ja do Was dotrę później. Idę jutro oglądac mieszkanko i negocjacje prowadzic. Ale bez względu na wynik spotkania, oczywiście piwo trzeba będzie wypic Mam nadzieję, że jak już siż uadowicie, ktoś da mi jakiś sygnał, gdzie mam uderzac (najlepiej z orientacyjnym adresem, bo ja w sumie po nazwach knajpki znam tak..no wiecie)
Uff, przepraszam za literówki, ale mam kłopoty z klawiaturą. Powiem więcej: literki "C" nie mam wcale i nie mogę napisac np: wyrazu "cma"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirePowiem więcej: literki "C" nie mam wcale i nie mogę napisac np: wyrazu "cma"
Całe szczęście że możemy napisac "cima"...Comment
-
Najważniejsze, że "kapciem" mozna napisac...Młode koty mają adhd, niestety.
-
Ciekawe czy będzie tak samo liczny komitet powitalny jak w naszym przypadku sprzed dwóch tygodni .Comment
Comment