Jutro się wybieramy na lanego Imielina do Górala na ul. Jeloniogórską 1. Jest tam ogródek, także można nas się spodziewać siedzących na nim. Jak ktoś ma ochotę to zapraszamy Godzina 18:00.
2006.06.23 (piątek) - Opole na Imielinie 18:00
Collapse
X
-
2006.06.23 (piątek) - Opole na Imielinie 18:00
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
no to się przyłączę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to się przyłączęLast edited by Maggyk; 2006-06-22, 13:12.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
no, zachęcić Ty to potrafisz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno, zachęcić Ty to potrafiszŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
pamiętam, było ciężko- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKurcze ciebie się nie spodziewaliśmy z BakłażankiemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA mnie i Slavoya? Wchodzi w grę opcja odbioru naszych tyłków z dworca? Czy przed 18.00 ktoś będzie chętny na piwo, bo możemy przyjechać wcześniej Tzn. chyba, bo właśnie jesteśmy u Maryhha w Bojanowie i zara idziem na piwo, to nie wiem, jak długo będziemy jutro spaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
mogę odebrać Wasze zadki jeśli będzie to do 17.00, w przeciwnym razie jest prosta droga do knajpy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA mnie i Slavoya? Wchodzi w grę opcja odbioru naszych tyłków z dworca? Czy przed 18.00 ktoś będzie chętny na piwo, bo możemy przyjechać wcześniej Tzn. chyba, bo właśnie jesteśmy u Maryhha w Bojanowie i zara idziem na piwo, to nie wiem, jak długo będziemy jutro spaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
jak nas disko(du)polo przegoni to w drodze powrotnej do adminowa mamy ze dwa przybytki z Namysłowem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA poza tym rozumiem, że to, to Disco polo Was zachęciło Może jeszcze kogoś?Comment
-
Tak, to discopolo nas zachęciło, własnie zrobiliśmy przedbiegi w knajpie w Bojanowie, fajna muza była, no!
To sijutumoroł, jeszcze damy znaka, o której będziemyLast edited by Marusia; 2006-06-22, 21:05.Comment
Comment