Jutro się wybieramy na lanego Imielina do Górala na ul. Jeloniogórską 1. Jest tam ogródek, także można nas się spodziewać siedzących na nim. Jak ktoś ma ochotę to zapraszamy Godzina 18:00.
Kurcze ciebie się nie spodziewaliśmy z Bakłażankiem
A mnie i Slavoya? Wchodzi w grę opcja odbioru naszych tyłków z dworca? Czy przed 18.00 ktoś będzie chętny na piwo, bo możemy przyjechać wcześniej Tzn. chyba, bo właśnie jesteśmy u Maryhha w Bojanowie i zara idziem na piwo, to nie wiem, jak długo będziemy jutro spać
A mnie i Slavoya? Wchodzi w grę opcja odbioru naszych tyłków z dworca? Czy przed 18.00 ktoś będzie chętny na piwo, bo możemy przyjechać wcześniej Tzn. chyba, bo właśnie jesteśmy u Maryhha w Bojanowie i zara idziem na piwo, to nie wiem, jak długo będziemy jutro spać
Nie ma sprawy możem Was odebrać i przenocować - zadzwoń jak będziecie wiedzieć co i jak i cuś się wykombinuje
A poza tym rozumiem, że to, to Disco polo Was zachęciło Może jeszcze kogoś?
Tak, to discopolo nas zachęciło, własnie zrobiliśmy przedbiegi w knajpie w Bojanowie, fajna muza była, no!
To sijutumoroł, jeszcze damy znaka, o której będziemy
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-06-22, 21:05.
Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
Comment