rusz zatem swój zatyłek do Opola, to będziesz na bieżąco miejsce noclegowe się znajdzie
2006.06.23 (piątek) - Opole na Imielinie 18:00
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia... nie wiem, jak długo będziemy jutro spaćWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryhhtak długo jak Franek im pozwoliŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No to Franek nie pozwolił im pospać za długo - bedą w Opolu o 16:00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
uwaga!
po kraju krąży małżeństwo specjalizujące się w przywłaszczaniu wszelakich przetworów domowych
kto ma spiżarnię, niech ją zamyka na kluczWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryhhuwaga!
po kraju krąży małżeństwo specjalizujące się w przywłaszczaniu wszelakich przetworów domowych
kto ma spiżarnię, niech ją zamyka na kluczŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiByłem wczoraj na Imielinie i żadnego Opola tam nie byłoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesbuuuuu... to nawet nie sprawdziliście czy jest zanim się umawialiście?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa smaczny on?
A wracając do spotkania to rozbawił nas wczoraj Slavoy niemiłosiernie tekstem: Ja na przykład tym okiem nie widzę, ze tam jest napisane: "Fujitsu Siemens"
Aha i się okazało, że Slavoy ma nos z jednej stronyLast edited by Maggyk; 2006-06-25, 07:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Po spotkaniu zyskałam nową wiedzę - ilu forumowiczów potrzeba do zamówienia pizzy przez telefon? Trzech. Jeden Admin, jeden Moderator i jeden PU. Admin czyta na głos numer telefonu, PU wystukuje go na klawiaturze telefonu, Moderator zamawia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryhhuwaga!
kto ma spiżarnię, niech ją zamyka na klucz
Keczup z porzeczek, gruszki w occie i pasta cipuszka dotarły bezpiecznie do lodówki we Wro
W Adminowie nie pozyskano do kolekcji żadnych słoików, nawet pustych
Comment
-
-
Załatwiając dzisiaj kilka spraw na mieście, w powrotnej drodze postanowiłem wpaść na jedno szybkie piwo, z nadzieją, że zastanę Imielina. Upał, jak rzadko kiedy w dodatku byłem na rowerze. Tak więc warunki sprzyjające na konsumpcje. Ale do rzeczy. Barman zapytany, czy jest Imielin odpowiedział, że jest. A raczej odburknął, jak by robił laskę, że chce dać mu zarobić. Po zapowiedziach na forum spodziewałem się piwa niefiltrowanego. Przeliczyłem się. W dodatku miałem wrażenie, że piję Namysłowa! Bądź co bądź piwo było dobre ale, jak dla mnie z Imielinem miało niewiele wspólnego.
Comment
-
Comment