Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
03.07.2006 - Warszawa, Bierhalle - Spotkanie sekcji stołecznej
Collapse
X
-
jako że we wtorek mam jakiśtam egzamin - wpadnę
proponuję Bierhalle na Nowym Świecie - tam spotkania jeszcze nie było, więc może czas najwyższy na pierwsze w tymże miejscu
ps. PODOBNO gdzieś w okolicach jest lany Lwówek, ale to info jest niesprawdzoneKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Spotykamy się w Arkadii.Comment
-
Jak już pisałem będę od 16, a że nie lubię siedzieć sam to dla pierwszych trzech osób, które do mnie dołączą będę miał po piwie z pewnego browaru domowego.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJak już pisałem będę od 16, a że nie lubię siedzieć sam to dla pierwszych trzech osób, które do mnie dołączą będę miał po piwie z pewnego browaru domowego.Comment
-
Być może pojawi się BNS i też będzie miał wtedy fantów trochęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Wcześniej jak o 17-tej chyba nie uda nam (mnie i Żonie-Taxi) się przybyć.
17:00 - 17:30 to najbardziej prawdopodobna pora naszego przybyciaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
W sumie jeszcze do końca nie wiemy czy BNS się pojawi, mamy nadzieję, że jednak nam się udaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecW sumie jeszcze do końca nie wiemy czy BNS się pojawi, mamy nadzieję, że jednak nam się udaComment
-
Być będziemy, koło 17 i przyniesiemy 8 fantów do rozdaniaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment