W dniu jutrzejszym nasz serdeczny kol. Twilight_Alehouse przybędzie do Gdyni. Związku z tym chciałby z nami się spotkać przy piwku. Wstępnie umówiliśmy się o godzinie 18,00 w barze Kaper na lanym Kormoranie. Tak więc, do jutra na Irish'u
Kolega Twili miał trzy i pół tysiąca rzeczy na głowie, stąd tak długa absencja...
Bardzo dziękuję koledze Abernackiemu za stawienie się, zaprowadzenie na pysznego Kormorana, przewodnictwo i danie paru ciekawych piwnych namiarów! No i za piwo postawione mi oraz mojej połowicy Pozdrowienia też dla Pepesza z rodziną, którego mogłem widzieć dłużej, oraz Makarona, którego widziałem jedynie przelotnie dwa dni później.
Czas spędzony w Trójmieście (głównie w Gdyby) był bardzo udany, repeta zapewne za rok i tym razem dam znać wcześniej
Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...
Zamienię na krachlę pomorską, lub warmińsko-mazurską. Mogę wysłać bez zamiany,za zwrot kosztów wysyłki, chyba z furgonetką.pl około8zł. Odbiór osobisty w Gdyni za free....
Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
Comment