Bo nie znasz baru Metro, knajpy w stylu wildeckim, w której tradycja widoczna jest na każdym kroku, a w toalecie najbardziej
A co do gdyńskich lokali, to szczerze przyznaję, że z piwnego punktu widzenia nie wygląda to najlepiej. Jest Degustatornia, można trafić na Ambera, klasą sam dla siebie pozostaje Atut. Ale w reszcie to nie słyszałem o niczym ciekawym.
Arcy...tradycja jest wyczuwalna zanim się wejdzie...Lokal dla twardzieli
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Na poniedziałek się zapisuję. Mam akurat kilka spraw do załatwienia w Poznaniu i z przyjemnością zakończę dzionek w wildeckiej mordowni
Startujemy o ???
Jak dla mnie im wcześniej tym lepiej bo dłużej posiedzę - PKP nie zmieniło rozkładu
Oczywiście zainteresowanych informuję, że mogę przytargać szkło.
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Na poniedziałek się zapisuję. Mam akurat kilka spraw do załatwienia w Poznaniu i z przyjemnością zakończę dzionek w wildeckiej mordowni
Startujemy o ???
Jak dla mnie im wcześniej tym lepiej bo dłużej posiedzę - PKP nie zmieniło rozkładu
Oczywiście zainteresowanych informuję, że mogę przytargać szkło.
To targaj ale wpierw napisz jakie. mogę najwcześniej o 16, starczy??
Ja przed 18 się nie pojawię. Cudów nie ma
A szkło chętnie bym już zaadoptowała
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
16 to dla mnie ciut za wcześnie.
18 +/- 15 min. jest okej
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Nareszcie zajrzałem tu przed, a nie po jakimś spotkaniu
W poniedziałek o 17 mam egzamin wiec na 18 powinienem móc wpaść na 1-2 piwka, bo we wtorek kolejny egzamin.
Mogę być w Metrze już ok 17, a nie 18 jak pisałem wcześniej.
Szkło zapakowane tzn. zawinięte w gazety
Comment