Będę w okolicach 17.30 - 18.
Spotkanie Pyr na Bartku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezet Wyświetlenie odpowiedziSzkło zapakowane tzn. zawinięte w gazetyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ja jestem bardzo chętny, nawet na warsztatach byłem, co pamiętam to chętnie opowiem, mam nawet jakieś zdjęcia ale to pewnie prezej w sieci pokażę, ale mam na 100% zajęte piątki i soboty w najbliższe dwa weekendy. Może weekend 30V - 1VI będę na miejscu ale też nie na 100% :-( (nawet nie na 75%)Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurgin Wyświetlenie odpowiedziczy ktoś z poznaniaków wybiera się dzisiaj na piwo? Będziemy wieczorem w okolicach Starego Rynku, prawdopodobnie w Brothers Pub na szewskiej popijając pszenicę
Ale fajnie, że ktoś się tu odezwał bo już dawno się zbierałem żeby zagaić czy uda się jakoś doprowadzić do poznańskiego spotkania? Przyszły weekend (1-3 VIII) widzę optymistycznie dalej to już trudniej ale może też się uda.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
Comment