Może od razu zaczniemy planować grudniowe spotkanie? Bo w sumie....terminy się przesuwają coraz bardziej ku końcowi roku
Spotkanie Pyr na Bartku
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMoże od razu zaczniemy planować grudniowe spotkanie? Bo w sumie....terminy się przesuwają coraz bardziej ku końcowi rokuComment
-
Kony! Ja żartowałam, to ironia była..!!!
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
No tak, wiedziałam..Warszawski Misiek Cię zmienił...Młode koty mają adhd, niestety.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNo tak, wiedziałam..Warszawski Misiek Cię zmienił...Comment
-
Nie, na pewno nie umrzesz. Ale słyszałam o przypadkach (ok. 100%) , kiedy przestaje się lubić piwo.Młode koty mają adhd, niestety.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie, na pewno nie umrzesz. Ale słyszałam o przypadkach (ok. 100%) , kiedy przestaje się lubić piwo.
Pewne jest to że zaraz dostaniemy po bananie za gadki nie na tematComment
-
SPOTKANIE
Rzuciłam to słowo, żeby nam nikt nie zarzucił, że się rozmijamy z tematemMłode koty mają adhd, niestety.
-
Dobra, wchodzę w toMłode koty mają adhd, niestety.
-
Doopa druga połowa to samiuteńkie popołudniówki więc ja odpadam...
Ale można iść na całość coś między 1 a 4 sierpnia i potem pełna dowolność bez mła w drugiej połowie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Hmm..To zdaje się, że będą dwie tury spotkań. MilusioMłode koty mają adhd, niestety.
Comment