Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Spotkanie Pyr na Bartku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyNie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale jeśli jest Ci smutno, że nie masz z kim się napić to jestem z Tobą...
Czy Ty też sączysz?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ja wysączyłem scotch whisky gdyż tu gdzie teraz mieszkam są same beznadziejne sklepy w których nie ma normalnego piwa a byłem na tyle nieroztropny, że nie zrobiłem zapasów.
Wiem, dupa ze mnie ale jakoś sobie radzę.
Przed minutami kilkoma, uzgodniłem wstępnie z Pezet'em że spotkanie next friday się odbędzie prawdopodobnie więc szykuj się zawczasu.
Comment
-
-
Ha, no teraz to się rzekło..I jeszcze mnie za słowo trzymasz. Mam nadzieję, że Ci się jakby co łapy do gardła mojego nie będą wyciagałyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHa, no teraz to się rzekło..I jeszcze mnie za słowo trzymasz. Mam nadzieję, że Ci się jakby co łapy do gardła mojego nie będą wyciagały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konynie ma kurna wyjścia trza będzie chlać.Last edited by kot_z_cheshire; 2007-03-09, 23:28.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyWażne żeby żołądek wytrzymałMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Sprawa wygląda następująco. Piątek, 16 marca 2007 w godzinach późnopopołudniowych lub wczesnowieczornych będziemy spożywać piwo. Pezet potwierdził, że będzie obecny w Poznaniu i jesteśmy wstępie umówieni. Zaczynamy od Bartka z dwóch powodów.
1. Pezet nie miał jeszcze okazji zwiedzić "klubu" Metro
2. Tylko w Metrze będziemy mieli okazję spotkać i wypić piwo z Arcym
(kolejność podania powodów przypadkowa lub alfabetyczna)
Kto nie przyjdzie ten pipa jest.
Wstępnie zakładamy że zaczniemy ok 18.30 +/- 30 min.
Kham i Kot_z_kądśtam nie mają prawa się wycofywać ale na wszelki wypadek mogą jeszcze raz potwierdzić.
Zapraszamy również innych poznaniaków i nie tylko. Nowi nieśmiali forumowicze - nie bójcie się, przyjdzcie, taka okazja może się nieprędko powtórzyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konySprawa wygląda następująco. Piątek, 16 marca 2007 w godzinach późnopopołudniowych lub wczesnowieczornych będziemy spożywać piwo. Pezet potwierdził, że będzie obecny w Poznaniu i jesteśmy wstępie umówieni. Zaczynamy od Bartka z dwóch powodów.
Kham i Kot_z_kądśtam nie mają prawa się wycofywać ale na wszelki wypadek mogą jeszcze raz potwierdzić.
Zapraszamy również innych poznaniaków i nie tylko. Nowi nieśmiali forumowicze - nie bójcie się, przyjdzcie, taka okazja może się nieprędko powtórzyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konySprawa wygląda następująco. Piątek, 16 marca 2007 w godzinach późnopopołudniowych lub wczesnowieczornych będziemy spożywać piwo. Pezet potwierdził, że będzie obecny w Poznaniu i jesteśmy wstępie umówieni. Zaczynamy od Bartka z dwóch powodów.
Zatem„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyKto nie przyjdzie ten pipa jest.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment