Będę, będę...jeszcze nie wiem czy punktualnie...ale będę
(Kony, czy takie potwierdzenie wystarczy?)
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
18:30 to dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Małżonka wraca z pracy po 19 więc conjamniej do tej godziny jestem sam z Marią. Niestety najwcześniej jak się mogę wyrwac to okolice 20, a i to nie zawsze. Nie ma lekko
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Kony, czy takie potwierdzenie wystarczy?
Wolałbym na wszelki wypadek wersję poświadczoną notarialnie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
18:30 to dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Małżonka wraca z pracy po 19 więc conjamniej do tej godziny jestem sam z Marią. Niestety najwcześniej jak się mogę wyrwac to okolice 20, a i to nie zawsze. Nie ma lekko
A, czyli jednak szansa, że cię zobaczymy jest Trzymamy kciuki, w razie czego przyjdź z Marysią
Co do godziny przybycia to ja też jestem uzależniony od powrotu małżonki do domu więc wszystko jest wielką niewiadomą. Ale lepiej późno niż wcale jak rzekła pewna kobieta spóźniając się na pociąg.
Miło było nam się spotkać na Bartku w
tak doborowym towarzystwie.
Jako sekcja poznańska zaczynamy "szaleć",
dwa spotkania w przeciągu trzech miesięcy...
Oby tak dalej
No to jak?? Ktoś reflektuje na piątek?? Może da się nowego Bartka ściągnąć.
Ja wstępnie mogę reflektować ale potwierdzę pod koniec tygodnia.
ale wolałbym raczej ostatni raz wypić starego niż ściągać nowego "rozrzedzonego" Bartka.
Ja wstępnie mogę reflektować ale potwierdzę pod koniec tygodnia.
ale wolałbym raczej ostatni raz wypić starego niż ściągać nowego "rozrzedzonego" Bartka.
Hmm... Nie wiedziałem, że tak źle z Bartkiem. Ale tym bardziej proponuję "bartkopicie".
Tradycyjnie pierwszy piątek przepadł. Informuję, więc wszem i wobec, że posiadam 12szt świeżego Noteckiego i 2szt Erie oraz 2 PET-y Krajana Specjala oraz 2 butelki Irlandzkiego, Dodatkowo skrzynkę domowego pszeniczniaka do szybkiego wypicia i wybuchową niespodziankę. W piątek się chyba będę nudził a chata wolna.
PS
Mam mało szkła.
Tradycyjnie pewnie nie wypali ale co tam próbuję
Środa 6.06, im wcześniej tym lepiej bo ostatni pociąg powrotny mam o 22.40.
IT, Deja Vu, Proletariat, Metro lub coś innego.
Dla tych co wiedzą: Mogę przytargać obiecane szklaneczki
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Poniedziałek to dobry dzień na sprawdzanie Bartka. Tym bardziej, że sprawdzałam w ubiegłą środę i mam mieszane uczucia: albo był skwaśniały, albo to jego nowy, oryginalny smak
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment