Będę w okolicach 17.30 - 18.
Spotkanie Pyr na Bartku
Collapse
X
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Piątek?? Bo potem jest sobota...to tak asekuracyjnieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Sobota to też niegłupi pomysł. Wtedy asekuracyjnie zostaje niedzielaMłode koty mają adhd, niestety.
-
Ja jestem bardzo chętny, nawet na warsztatach byłem, co pamiętam to chętnie opowiem, mam nawet jakieś zdjęcia ale to pewnie prezej w sieci pokażę, ale mam na 100% zajęte piątki i soboty w najbliższe dwa weekendy. Może weekend 30V - 1VI będę na miejscu ale też nie na 100% :-( (nawet nie na 75%)Pozdrawiam, MaciekComment
-
No dobra...to kiedy się bartkujem i golonkujem? W terminie zaproponowanym przez M-kwadrata???Młode koty mają adhd, niestety.
-
Ale fajnie, że ktoś się tu odezwał bo już dawno się zbierałem żeby zagaić czy uda się jakoś doprowadzić do poznańskiego spotkania? Przyszły weekend (1-3 VIII) widzę optymistycznie dalej to już trudniej ale może też się uda.Pozdrawiam, MaciekComment
Comment