Ekhm...Tak tylko mi przyszło do głowy przypomnieć, że już jutro jest 1 sierpnia. I w sumie..czy podejmujemy jakieś kroki odnośnie "bartkowania"?
Spotkanie Pyr na Bartku
Collapse
X
-
To może zaproponuję 4 sierpnia. Toż to piątek. Kto ma sobotę wolną może sobie pofolgowac a reszta niech nie przesadza z testami. ( Żeby było jasne, jestem w tej reszcie ). 18 będzie w sam raz? Myślę, że to nie będzie ostatni raz i Nieobecni pojawią się przy następnych spodkaniach. Ja będę niezależnie od reszty.
Comment
-
-
W sumie ja też jestem za 4 sierpnia. Czyli rozumiem, że z grubsza jesteśmy umówieni? Kto może, ten przybywa o 18 na Bartusia?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Może być 4-ty dojadę jakimiś pociagami"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Po naszymu to piwinieneś napisać na "Dymbcu"
Zasadniczo jak z buta to z głównego bliżej, jak tramwajem to prościej z Dębca... nieważne grunt to że uda mi się pojawić"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannZasadniczo jak z buta to z głównego bliżej, jak tramwajem to prościej z Dębca...
No i pamiętaj o tym o czym nie powinieneś zapomniećLast edited by kony; 2006-08-04, 12:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyMożesz też wysiąść na Górczynie i wstąpić po mnie żebym się nie zgubił w dżungli wielkiego miasta
No i pamiętaj o tym o czym nie powinieneś zapomnieć
No i z racji że zdaje się głównie na PKP też raczej punkt 18 nie będę"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
No cóz, bylim, popilim i pożarlim....(kapuśniak był nawet nawet...golonki chyba też sądząc po apetytach).
A i tak kwintesencją wieczoru jest dla mnie kalendarz browaru Fortuna z hasłem reklamowym:"Butelka ze smoczkiem dla prawdziwego mężczyzny"
W kuchni wisi....
Dziękuję bardzo za uroczy wieczór
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment