Ekhm...Tak tylko mi przyszło do głowy przypomnieć, że już jutro jest 1 sierpnia. I w sumie..czy podejmujemy jakieś kroki odnośnie "bartkowania"?
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
To może zaproponuję 4 sierpnia. Toż to piątek. Kto ma sobotę wolną może sobie pofolgowac a reszta niech nie przesadza z testami. ( Żeby było jasne, jestem w tej reszcie ). 18 będzie w sam raz? Myślę, że to nie będzie ostatni raz i Nieobecni pojawią się przy następnych spodkaniach. Ja będę niezależnie od reszty.
W sumie ja też jestem za 4 sierpnia. Czyli rozumiem, że z grubsza jesteśmy umówieni? Kto może, ten przybywa o 18 na Bartusia?
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Po naszymu to piwinieneś napisać na "Dymbcu"
Zasadniczo jak z buta to z głównego bliżej, jak tramwajem to prościej z Dębca... nieważne grunt to że uda mi się pojawić
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Możesz też wysiąść na Górczynie i wstąpić po mnie żebym się nie zgubił w dżungli wielkiego miasta
No i pamiętaj o tym o czym nie powinieneś zapomnieć
Niestety nie mam znajomości w PKP by tak zmienili trasę pociągu co by przez Górczyn jechał . niezapominałem jak na razie o tym co mam pamiętać
No i z racji że zdaje się głównie na PKP też raczej punkt 18 nie będę
No cóz, bylim, popilim i pożarlim....(kapuśniak był nawet nawet...golonki chyba też sądząc po apetytach).
A i tak kwintesencją wieczoru jest dla mnie kalendarz browaru Fortuna z hasłem reklamowym:"Butelka ze smoczkiem dla prawdziwego mężczyzny"
W kuchni wisi....
Dziękuję bardzo za uroczy wieczór
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -...
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
Comment