Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Spotkanie Pyr na Bartku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNo dobra. PRZYPOMINAM!!! 1-go września pierwszy piątek miesiąca! Kto się pisze na spodkanko przy Bartku w Metrze o godz 18?
Tak czy siak ja będę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonGdyby to chociaż chodziło o spotkanie w Katowicach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwszy piatek października za pasem. Ponieważ wstępne rozeznanie wskazuje, że chętni na spotkanie są, więc niniejszym informuję, że takowe jest planowane.
Dokładny czas i miejsce pozostaje do ustalenia. Jakieś propozycje i zgłoszenia racjonalizatorskie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyPierwszy piatek października za pasem. Ponieważ wstępne rozeznanie wskazuje, że chętni na spotkanie są, więc niniejszym informuję, że takowe jest planowane.
Dokładny czas i miejsce pozostaje do ustalenia. Jakieś propozycje i zgłoszenia racjonalizatorskie ?
Comment
-
Comment