Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
2006.07.28 - Wrocław - Piątek z Gambrinusem pod Lamusem
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMnie tylko zastanawia temat "Piątek z Gambrinusem pod Lamusem" Czy to znaczy, że nasze kufle w środku zostaną, a my na ulicy? Czy też, że tak upojny wieczór to będzie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMnie tylko zastanawia temat "Piątek z Gambrinusem pod Lamusem" Czy to znaczy, że nasze kufle w środku zostaną, a my na ulicy? Czy też, że tak upojny wieczór to będzie?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPewnikiem na co najmniej 5, reszta od waszej chęci spotkania zależy.
Ja tam mam obawy, że te 15 miejsc to będzie za mało, zwłaszcza, że dodatkowymi gośćmi będzie Beata i Paweł z Żywca, trzeba się chyba będzie posiłkować sąsiednimi stolikami....Last edited by Marusia; 2006-07-27, 11:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA niby czemu mielibyśmy nie mieć chęci, sugerujesz, że z okazji Waszego przyjazdu Wroc będzie piwkował gdzie indziej, żeby Was nie spotkać?
Ja tam mam obawy, że te 15 miejsc to będzie za mało, zwłaszcza, że dodatkowymi gośćmi będzie Beata i Paweł z Żywca, trzeba się chyba będzie posiłkować sąsiednimi stolikami....Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpWłaśnie się dowiedziałem, że dzisiaj jest "Dzień Admina". Tak więc Art i ja pijemy dzisiaj na koszt pozostałych uczestników spotkania!
Dziś mam taki nastrój, że albo przyjdę na jedno małe (czyli 0,5 litra), albo wypełznę z knajpy, jak już będą zamykali - obie opcje koszmarneCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTaaa... To ja wtedy, też bym musiała trochę wypić
Dziś mam taki nastrój, że albo przyjdę na jedno małe (czyli 0,5 litra), albo wypełznę z knajpy, jak już będą zamykali - obie opcje koszmarne
A z tym dniem Admina to się Art ucieszyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBergno no no, o czymś nie wiem ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpWłaśnie się dowiedziałem, że dzisiaj jest "Dzień Admina". Tak więc Art i ja pijemy dzisiaj na koszt pozostałych uczestników spotkania!
A w ogóle o której przyjdą pierwsze osoby? Rezerwacja jest na 18, więc wypadałoby, żeby tak od 18.15 zacząć się już zbierać.
Comment
-
-
pierwsze osoby przyszły nawet chwilę przed 17 było przedno - i piwnie i towarzysko- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ano było fajnie.
Szkoda tylko, ze najpierw ugotowaliśmy się z Artem w pociągu czego skutkiem było wzmożone pragnienie.Last edited by Maggyk; 2006-07-30, 07:52.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment