Będziemy wtedy tranzytem przejeżdżać przez Kraków i chcielibyśmy się gdziesik na noc zatrzymać i z samego rańca jechać dalej,a przy okazji uderzyć na Smoczą Główkę lub Relakspola
Pakrykarze(Westa i Pogoniarz) 02/03.08.06 poszukują noclegu w Krakowie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBędziemy wtedy tranzytem przejeżdżać przez Kraków i chcielibyśmy się gdziesik na noc zatrzymać i z samego rańca jechać dalej,a przy okazji uderzyć na Smoczą Główkę lub RelakspolaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Tradycyjna kontrola celna w Katowicach - o tym musicie pamiętaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
My już szlaban wystawimy.Bez myta się nie obejdzie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Niestety goszczę wtedy rodzinę z Rzeszowa i mam już miejsca noclegowo-podłogowe zajęte. A szkoda bo miło wspominam poprzednie wspólne piwoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNiestety goszczę wtedy rodzinę z Rzeszowa i mam już miejsca noclegowo-podłogowe zajęte. A szkoda bo miło wspominam poprzednie wspólne piwo
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJakbyś miał na oku Chociwel to ja poproszę
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Kąpielowe z BossaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotKąpielowe z Bossa
Ps. Pogoniarz ma całkowitą rację Kąpielowe, że jest to Koźlak.Comment
-
No dobra,czas pomalusiu zwijać loki i zmienić miejsce zakwaterowania Jak pomyślę,że za troszkę ponad sześć godzin będę mógł strzelić sobie Lwówka,potem za kolejnych kilka Relaspola/Smoczą,to normalnie żyć się chce
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
I Pogoniarz w Katowicach był i został puszczony w dalszą podróż po wniesieniu stosownych opłatBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment