Dobrze, że przynajmniej zdążyłem załapać się na beczkę nr 2...
Grill na Sępolnie, 11,12 sierpnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWczoraj jednak dokupiliśmy trzecią beczkę, bo się okazało, że pierwszą wytrąbiliśmy w piątek wieczór, więc strach padł na nas, że nam do soboty wieczór piwa nie starczy No i faktycznie, jak kładłam się spać to już leciała trzecia beczka Zaraz idę sprawdzić, czy nam starczy do południa
...
Comment
-
-
Takich gości to ja zawsze chcę mieć - naczynia pomyte, stół wytarty, żyć nie umierać, w ogóle nie widać, że tu trzydniówka była
Pułku nas nie było, a spust to mamy, można powiedzieć, że te 3 beki średnio wypiło 8 osób (bo jedni dojeżdżali, inni spali, a wczoraj dwie osoby były wyłączone ze spożycia z powodu powrotów do domów autami), jestem pod wrażeniem.
Bartka zawsze polecałam i będe polecać - po trzech dniach Bartkowania czuję się tylko leciutko nadwyrężona
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim gościom za super udany wspólny weekendzik
Comment
-
-
Podziękowania dla Marusi za perfekcyjną organizację, towarzystwo i za zaproszenie wspaniałych gości. Najlepsza impreza w jakiej brałem udział. Podziękowania dla wszystkich uczestników i do następnej tak wspaniałej imprezy grilowo piwnej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika QbolandPodziękowania dla wszystkich uczestników i do następnej tak wspaniałej imprezy grilowo piwnej.
A propos składki - tak sie dokładaliście do tej miseczki, że jak na początku było za mało, to teraz wychodzi, że ja nie muszę nic dokładać za siebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA propos składki - tak sie dokładaliście do tej miseczki, że jak na początku było za mało, to teraz wychodzi, że ja nie muszę nic dokładać za siebie
a to była suuuuuuuuuper impreza :-)
Comment
-
-
A jednak, 20 zł dołożyłam do tego interesu, cholera
Comment
-
Comment