Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
20-26 sierpień 2006 - Jackson i Fteo w Goraju
Collapse
X
-
20-26 sierpień 2006 - Jackson i Fteo w Goraju
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaJeśli własną furą, to nie radzę wracać nawet po jednym Janowie ale spokojnie mogę Cię/Was przenocować - w tym terminie moja córa przebywa u dziadków więc jej pokój i zabawki są Twoje ...
Tak czy owak napisz PW jak będziesz znał konkrety. Chętnie się z Tobą napiję...Last edited by JAckson; 2006-08-07, 12:54.MM961
4:-)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaW ogóle ta dyskusja bardziej podchodzi pod dział "Spotkania forumowiczów"...
fteo - oczywiście zapraszam z Jacksonem - nie daj sie wrobić w "bycie kierowcą"...
heh aż się jakaś buźka prosi... Nie, nie mogę...
A dyskusja została wydzielona z wątku Biłgoraj, Droga Straceń, Bar JagielońskiLast edited by Maggyk; 2006-08-07, 15:15.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA dyskusja została wydzielona z wątku Biłgoraj, Droga Straceń, Bar JagielońskiMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonO kurteczka. Dzięki Maggyk. Poważna rzecz się z tego zrobiłaLast edited by Maggyk; 2006-08-07, 15:22.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk(...)A dyskusja została wydzielona z wątku Biłgoraj, Droga Straceń, Bar Jagieloński
No to dam jedną buźkę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaMaggyk kliknij proszę w tego linka...
No to dam jedną buźkę...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaW ogóle ta dyskusja bardziej podchodzi pod dział "Spotkania forumowiczów"...
fteo - oczywiście zapraszam z Jacksonem - nie daj sie wrobić w "bycie kierowcą"...
heh aż się jakaś buźka prosi... Nie, nie mogę...
Comment
-
Comment