Jeśli własną furą, to nie radzę wracać nawet po jednym Janowie ale spokojnie mogę Cię/Was przenocować - w tym terminie moja córa przebywa u dziadków więc jej pokój i zabawki są Twoje ...
Jeśli własną furą, to nie radzę wracać nawet po jednym Janowie ale spokojnie mogę Cię/Was przenocować - w tym terminie moja córa przebywa u dziadków więc jej pokój i zabawki są Twoje ...
Tak czy owak napisz PW jak będziesz znał konkrety. Chętnie się z Tobą napiję...
Wstępne ustalenia poszły na PW. Jak widać we wcześniejszym poście - żona też jest zainteresowana
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-08-07, 12:54.
W ogóle ta dyskusja bardziej podchodzi pod dział "Spotkania forumowiczów"...
fteo - oczywiście zapraszam z Jacksonem - nie daj sie wrobić w "bycie kierowcą"...
heh aż się jakaś buźka prosi... Nie, nie mogę...
Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2006-08-07, 14:25.
fteo - oczywiście zapraszam z Jacksonem - nie daj sie wrobić w "bycie kierowcą"...
Możesz, tylko nie przesadzaj z ilością Taki post przeładowany mordkami trudniej się czyta.
A dyskusja została wydzielona z wątku Biłgoraj, Droga Straceń, Bar Jagieloński
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-08-07, 15:15.
W poniedziałek planowane spotkanie z Setą na lanym Janowie w Biłgoraju Kto może niech przybywa. Biłgoraj, Droga Straceń, Bar Jagieloński
W Goraju lany Janów po 2,20
Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Szukamy na lato jakiegoś fajnego miejsca nad jeziorem. Najlepiej w domku letniskowym. Musi być możliwe wędkowanie, pływanie no i możliwość zabrania psa ze sobą.
Tym razem chcemy zobaczyć jakieś inne strony polski, wiec szukamy czegoś w województwie: dolnośląskim, wielkopolskim,...
Wszystko wskazuje na to że będziemy w miejscu i o czasie jak w temacie.
Na 29.12 planujemy odwiedzenie Degustatorni w Gdańsku (lub innej ciekawej knajpy).
Jeżeli ktoś ma ochotę się przyłączyć to byłoby nam miło
Inny termin do ew. rozważenia.
Zamierzamy pojawić się w Poznaniu na kilka godzin w sobotę.
Przybywamy ~12.00 pociągiem. Po odwiedzeniu głównego powodu przyjazdu (sklep muzyczny na ul. Grochowe Łąki) chcemy odwiedzić w pierwszej kolejności Brovarię. Potem zobaczymy.
Comment