Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
20-26 sierpień 2006 - Jackson i Fteo w Goraju
Collapse
X
-
-
Właśnie zbieramy się do wyjazdu do Janów-City. Chcemy odwiedzić Porytowa Wzgórza.
Impra odbyła się... i w sumie trwa Nie trafiam w klawiaturę za dobrze to się na razie nie rozpisuję...Last edited by Seta; 2006-08-22, 10:11.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wielkie dzięki dla państwa Setów za towarzystwo, nocleg i super śniadanko.
Poznaliśmu dziś osobiście kolegę Lacriferno oraz browar Janów od środka. Nawiązaliśmy ciekawe kontakty z browarem.
Znaleźliśmy ciekawą knajpkę z lanym Jagiełłą w Janowie. Udało mi się zakupić szklankę za 2,50 choć proponowałem właścicielowi 5,00zł
Na koniec wybraliśmy się z Setami do Goraja na lany Janów. Po ich wyjeździe ja udałem się dla odmiany na lany Janów i wpominałem dzisiejsze chwile.
DziękiLast edited by JAckson; 2006-08-22, 22:05.MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPoznaliśmu dziś osobiście kolegę Lacriferno oraz browar Janów od środka.
Ja np. wypiłem go przez te 2 dni ponad 5l
Sety dziękują Dżeksonom za bardzo udaną imprezkę/imprezki... i piwa co się chłodzą i co już w DPWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Ja dziękuję za podziękowania za śniadanko, ale to pikuś w porównaniu z wrażeniami z Janowa. POZDRAWIAM WIKTORA (czekamy na zlocie i nie zapomnij zaopatrzyć Baru pod Urzędem przed naszym najazdem )
Jeszcze raz dzięki wszystkim za fajną imprezę!
Do zobaczenia na Zlocie!!Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografięComment
Comment