Wy tu sobie żartujecie, a z długo utrzymującą sie goraczką naprawdę nie ma żartów. potem kolega nie bedzie miał sily się wybrać na piwo dalej niż do swojej wlasnej lodówki. I to pod warunkiem, że będzie stała koło łóżka
Stolyca - no właśnie, kiedy?
Collapse
X
-
-
Chyba, że będzie miał na podorędziu jakąś siostrę miłosierdzia,
która rzeczone piwo będzie mu zapodawać doustnie.
Czego wszystkim ( i sobie ) życzę
StaryKocurPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Czego wszystkim ( i sobie ) życzęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
A jakże, tylko tych dwóch - doustnej i dowcipnej.
Zdrowia życzę
St.KocurPiwo pite z umiarem
-
Wielka szkoda
Wielka szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tej strony, przynajmniej mniej bym się nudziła na pobycie w Warszawie.
Moja wina, gdybym wcześniej się tu znalazła to może spotkalibysmy sie na piwku. Nowi znajomi zawsze mile widzeni.
Comment
-
Wielka szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tej strony, przynajmniej mniej bym się nudziła na pobycie w Warszawie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Czytam ten temat i czegoś nie rozumiem, znaczy rozumiem tylko pojąć nie mogę, czy wy naprawdę chcecie się spotkać czy tylko o tym pogadać przez kilka miesięcy ?, przecież można wybrać w Warszawie kuflotekę dobrze zaopatrzoną w asortyment piwny , najlepiej gdzieś w centrum, żeby było z dojazdem sprawiedliwie i tam w wyznaczonym terminie się spotkać i wychylić kilka kufli, teraz to już nie ma za bardzo czasu przed giełdami, dlatego najlepiej zorganizować spotkanie przed giełdą w Żywcu (piątek) z tego co zaobserwowałem na poprzednich Żywieckich giełdach to sporo ludzi jest już na miejscu dzień wcześniej i nie mają kontaktu z innymi, proponuję ustalić godzinę i miejsce- może pijalnia u Grześka (lokalizacja giełdy), i tam się spotkać przy kuflu.CO WY NA TO?.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
darek99 napisal/a
Czytam ten temat i czegoś nie rozumiem, znaczy rozumiem tylko pojąć nie mogę, czy wy naprawdę chcecie się spotkać czy tylko o tym pogadać przez kilka miesięcy
Mamy przejściowe trudności obiektywne, tak jak gospodarka za komuny. Ale trzymaj rękę na pulsie, kiedyś w końcu pójdziemy na to piwo.
Comment
-
darek99 napisal/a
...najlepiej zorganizować spotkanie przed giełdą w Żywcu (piątek) z tego co zaobserwowałem na poprzednich Żywieckich giełdach to sporo ludzi jest już na miejscu dzień wcześniej i nie mają kontaktu z innymi, proponuję ustalić godzinę i miejsce- może pijalnia u Grześka (lokalizacja giełdy), i tam się spotkać przy kuflu.CO WY NA TO?.
Na giełdzie w Żywcu to się skrzykniemy tak czy owak wszyscy, a po drodze jest jeszcze giełda w Tychach i też trzeba będzie
Comment
-
Na giełdzie w Żywcu to się skrzykniemy tak czy owak wszyscy, a po drodze jest jeszcze giełda w Tychach i też trzeba będzieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Tak ,nie mylisz się , jest to temat o spotkaniu w Warszawie , ale widzę że masz chęć się spotkać w stolicy, skoro tak ambitnie śledzisz i cenzorujesz ten temat, dzięki za przypomnienie o giełdzie w Tychach, gdyby nie ty to bym zapomniałCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Umawianie się na piwko tak długo trwa,bo jesteśmy z różnych stron Polski(i nie tylko) i dobrze by było wybrać termin gdy będzie nas mogło pojawić sie więcej.Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
Najbliższą świetną okazją jest giełda w Tychach.
Fto z obecnych się wybiera?
St.KocurPiwo pite z umiarem
-
co prawda już się chwaliłem w innym miejscu, ale podaję jeszcze raz- jestem od piątku z noclegiem w internacie koło dworcaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment