Wy tu sobie żartujecie, a z długo utrzymującą sie goraczką naprawdę nie ma żartów. potem kolega nie bedzie miał sily się wybrać na piwo dalej niż do swojej wlasnej lodówki. I to pod warunkiem, że będzie stała koło łóżka
Wielka szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tej strony, przynajmniej mniej bym się nudziła na pobycie w Warszawie.
Moja wina, gdybym wcześniej się tu znalazła to może spotkalibysmy sie na piwku. Nowi znajomi zawsze mile widzeni.
Czytam ten temat i czegoś nie rozumiem, znaczy rozumiem tylko pojąć nie mogę, czy wy naprawdę chcecie się spotkać czy tylko o tym pogadać przez kilka miesięcy ?, przecież można wybrać w Warszawie kuflotekę dobrze zaopatrzoną w asortyment piwny , najlepiej gdzieś w centrum, żeby było z dojazdem sprawiedliwie i tam w wyznaczonym terminie się spotkać i wychylić kilka kufli, teraz to już nie ma za bardzo czasu przed giełdami, dlatego najlepiej zorganizować spotkanie przed giełdą w Żywcu (piątek) z tego co zaobserwowałem na poprzednich Żywieckich giełdach to sporo ludzi jest już na miejscu dzień wcześniej i nie mają kontaktu z innymi, proponuję ustalić godzinę i miejsce- może pijalnia u Grześka (lokalizacja giełdy), i tam się spotkać przy kuflu.CO WY NA TO?.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
darek99 napisal/a Czytam ten temat i czegoś nie rozumiem, znaczy rozumiem tylko pojąć nie mogę, czy wy naprawdę chcecie się spotkać czy tylko o tym pogadać przez kilka miesięcy
Chcemy tylko o tym pogadać przez kilka miesięcy.
Mamy przejściowe trudności obiektywne, tak jak gospodarka za komuny. Ale trzymaj rękę na pulsie, kiedyś w końcu pójdziemy na to piwo.
darek99 napisal/a ...najlepiej zorganizować spotkanie przed giełdą w Żywcu (piątek) z tego co zaobserwowałem na poprzednich Żywieckich giełdach to sporo ludzi jest już na miejscu dzień wcześniej i nie mają kontaktu z innymi, proponuję ustalić godzinę i miejsce- może pijalnia u Grześka (lokalizacja giełdy), i tam się spotkać przy kuflu.CO WY NA TO?.
Czy mi się wydaje, czy to jest temat o spotkaniu w WARSZAWIE??
Na giełdzie w Żywcu to się skrzykniemy tak czy owak wszyscy, a po drodze jest jeszcze giełda w Tychach i też trzeba będzie
Tak ,nie mylisz się , jest to temat o spotkaniu w Warszawie , ale widzę że masz chęć się spotkać w stolicy, skoro tak ambitnie śledzisz i cenzorujesz ten temat, dzięki za przypomnienie o giełdzie w Tychach, gdyby nie ty to bym zapomniał
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Umawianie się na piwko tak długo trwa,bo jesteśmy z różnych stron Polski(i nie tylko) i dobrze by było wybrać termin gdy będzie nas mogło pojawić sie więcej.
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
Alk. 5,6. Rozlane 01.12, przydatność 3 dni. Pozyskane przez sklep Maxurskiej Manufaktury, przyjechało kurierem.
piwo Jurand przez lata było symbolem wakacyjnych wypraw, pite z beczki w warszawskim Hubertusie umilało spotkania sekcji warszawskiej. Tak kiedys istniała sekcja i spotkania, ciekawe...
Mam wielką prośbę do sekcji warszawskiej: muszę pilnie jechać do Warszawy i potrzebuję się gdzieś zatrzymać. Czy ktoś mnie przygarnie na około dwie noce?
Pilne!
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
Comment