Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzes
23.08-25.08 Marcin_wc w Poznaniu
Collapse
X
-
No, bo skoro tak jakoś się "odpadowo" zrobiło, ja nadal podtrzymuje chęć udziału w spotkaniu Proszę mnie poinformować, gdzie ostatecznie się widzimy i o której- może być sms w dzień spotkaniaLast edited by kot_z_cheshire; 2006-08-21, 11:09.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Hmm...Plan jest dobry. Ja dołączę, jak będziecie już przy 2. piwie Zanim się z pracy dotelepię......Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-21, 19:08.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyOkazało się że my jutro musimy jeszcze po pracy odwiedzić notariusza. Nie wiem ile to potrwa ale jakby co to też dołączymy przy drugimComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNo tak na intercyze za późno ale rozdzielność majątkowa jeszcze da się przeprowadzić. Tutaj miałeś własną skrytkę na piwa a po przeprowadce piwnica będzie wspólna.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoja oferta jest nadal aktualnaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPożycz mi jakiś porządny termometr (ja mam tylko z Yves Rocher), to powtórzę badania.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySię nie chwal, tylko przyjedź i obejrzyj.
Ty wykańczasz, ja wykańczam - jak już obaj wykończymy a się przy okazji nie wykończymy to zrobimy po parapetówie i się wtedy poodwiedzamy i powytykamy sobie błędy w wykończeniuComment
Comment