23.08-25.08 Marcin_wc w Poznaniu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka"Pyszne" w kategorii fast-food.Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-24, 14:21.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirenawet w kategorii fast-food, Avanti jest tak słabe, że trzeba mocno trzymać żeby się nie przewróciło.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDziwne, znam kilkanaście osób które idą tylko na rynek poznański tylko po tam aby tam do syta się najeść a nstępnie popić piwem z Brovarii.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNo cóż, znam tez takie które jedzą w macu A tak poważnie: tłuste, syte, słone, bez ziół...(...)
Tłuste i syte to lubię
Bez ziół z tym stwierdzeniem sie nie zgodzę a co do soli w tym makaronie faktycznie mogli by mniej sypać.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTłuste i syte to lubię.Młode koty mają adhd, niestety.
-
Jeśli wyglądacie wszyscy tak jak ja....to współczuję...Młode koty mają adhd, niestety.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJa na wszelki wypadek omijam lustra ale czuję jakby mi ktoś wsypał wiadro piachu pod powieki.
No i od rana kefirek...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham17.45 powinien być na miejscu.Comment
-
Nie wiem co powiedzieć Ma chłopak zdrowie. Ja już się dzisiaj nadaję tylko do kontemplacyjnego spędzania wieczoruMłode koty mają adhd, niestety.
Comment