Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pozwolisz, że się wstrzymam z propozycjami w oczekiwaniu na propozycje EKIPY Wiesz, jak to jest w Poznaniu: trzeba się naradzić, rozwazyć za i przeciw oraz ustalic termin
Bo osobiście to Cię mogę przez knajpy przeciągnąć....
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Pozwolisz, że się wstrzymam z propozycjami w oczekiwaniu na propozycje EKIPY Wiesz, jak to jest w Poznaniu: trzeba się naradzić, rozwazyć za i przeciw oraz ustalic termin
Bo osobiście to Cię mogę przez knajpy przeciągnąć....
No po głębszej naradzie ( 3 kufelki ) doszedłem do wniosku, że Noteckie ( i Erie ) trzeba uskutecznić, może jakaś Fortuna by się zdała. A potem się obaczy.
Uff, jak widzę zaczynają się krystalizować jakieś plany
Jak dostanę przepustkę od dziewczyn w jeden dzień to się piszę, po godzinie 20. Marszruta dowolna, dostosuję się.
Niestety stały punkt programu umarł (Unreal), więc myślę że Brovaria i Proletaryat, ew. IT i Deja Vu mogą być brane pod uwagę.
Ja odpadam we wszystkie te dni ale choć posta sobie nabiję .
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Może bez wpadania. Poprostu przyjedź. Proponuję zacząć od Brovari bo czym później tym trudniej zlaleść miejsce. Ja mogę najwcześniej o 17.
Nie no, ja wiem że Ty to byś najchętniej od rana zaczął ale o 17 to ja się dopiero z roboty do domu dotoczę a jeszcze coś zjeść trzeba.
Chyba, że przyjmę opcję z obiadem w Brovarii co też jest niegłupim pomysłem
A stolik u nich to można zarezerwować wcześniej i nie ma problemu.
Comment