Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzes
23.08-25.08 Marcin_wc w Poznaniu
Collapse
X
-
No, bo skoro tak jakoś się "odpadowo" zrobiło, ja nadal podtrzymuje chęć udziału w spotkaniuProszę mnie poinformować, gdzie ostatecznie się widzimy i o której- może być sms w dzień spotkania
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-08-21, 11:09.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Hmm...Plan jest dobry. Ja dołączę, jak będziecie już przy 2. piwieZanim się z pracy dotelepię......
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-08-21, 19:08.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyOkazało się że my jutro musimy jeszcze po pracy odwiedzić notariusza. Nie wiem ile to potrwa ale jakby co to też dołączymy przy drugimComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNo tak na intercyze za późno ale rozdzielność majątkowa jeszcze da się przeprowadzić. Tutaj miałeś własną skrytkę na piwa a po przeprowadce piwnica będzie wspólna.A jutro formalnie pozbywamy się starego mieszkania. Smutno trochę
Małe bo małe ale pierwsze własne było.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoja oferta jest nadal aktualnaZ powierzchnią magazynową to ja generalnie problemów nie mam, sęk w tym że aktualnie moje piwo przechowuję w okolicach Skórzewa. A to jakby kawałek od domu i nie da się skoczyć po piwo w przerwie meczu
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPożycz mi jakiś porządny termometr (ja mam tylko z Yves Rocher), to powtórzę badania.a do mierzenia temperatury w magazynie to mam taki z AGD, za 5.50 z VATem
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySię nie chwal, tylko przyjedź i obejrzyj.
Ty wykańczasz, ja wykańczam - jak już obaj wykończymy a się przy okazji nie wykończymy to zrobimy po parapetówie i się wtedy poodwiedzamy i powytykamy sobie błędy w wykończeniuComment