Jak wyżej - co Śląska Brać Piwna na to?
Chorzów, u mnie - degustacja suszonych owoców morza przy piwie?
Collapse
X
-
Chorzów, u mnie - degustacja suszonych owoców morza przy piwie?
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Jak smakuje suszona ośmiornica albo krewetka?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerJak smakuje suszona ośmiornica albo krewetka?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Głównie kalmary, ale i ośmiornica jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia... ale warunkiem jest, że z piwkiem - bez piwa aż zbyt intensywne toto w smakuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Jak wyżej - co Śląska Brać Piwna na to?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Tu jest największy problem. w tej chwili jedynym terminem jest najbliższa niedziela.Last edited by adam16; 2006-08-22, 10:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotKurde nie powiem nie.Chociaż jakoś tak ..........nie bardzo mnie to przekonuje.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Do wyboru będą jeszcze pomidoryLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Interesująca propozycja - ostatnio obserwuję u siebie objawy kolejnej zmiany smaków - zaczęły mi smakować, jak nigdy dotąd - owoce morza...
termin skonsultuję z Martą, może do tego pizza frutti di mare ?? odważy się ktoś
i czym to zapijamy: pszeniczne, pale ale czy może stoutNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Jeśli bardziej pasowała by sobota to ja chętnie wezmę wreszcie urlop na żądanie.
Ustalcie jak Wam pasuje.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAleś sie uwziął
Ale ewentualnie coś tam się jeszcze wymyśliBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachNo faktycznie, sobota byłaby nieco lepszym terminem ze względu na możliwość odespania, ale dla nas nie ma to aż tak wielkiego znaczenia - jedynie piątek odpada.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment