No nie wiem czy nie będzie imprezy urodzinowej mojej córki w sobotę.
Chorzów, u mnie - degustacja suszonych owoców morza przy piwie?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Po konsultacji z organizatorem imprezy kulturalno-narodzeniowej informuje,że obydwa dni sa tak samo dobre na konsumpcję "?" owych owoców.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA mnie się Adasiu wydaje, że Tobie po prostu nie smakują owoce morza
W tej chwili większość optuje za niedzielą więc chyba wypada nam się umówić na niedzielęLast edited by adam16; 2006-08-23, 15:20.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerJak smakuje suszona ośmiornica albo krewetka?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaU mnie już zbiorowa degustacja była - niby nikt się nie zachwycał, ale wszyscy jedli Mi osobiscie bardzo smakowało, ale warunkiem jest, że z piwkiem - bez piwa aż zbyt intensywne toto w smaku"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszGdyby goście z zagranicy znali adres i byli mile widziani to może też by przybyli na to ośmiornicowe spotkanie z jakimiś tam napitkami do degustacyji przez organizatora i resztę kompanijiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelNie żebym narzekał lub straszył ale jeszcze na trzeci dzień bekało mi się tymi "wężami na słodko krojonymi w paseczki"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A co pozostali na sobotę? Bo mnie coraz mocniej nie chce się w tą sobotę zapychać do roboty. Dacie mi dobry powód?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16...W tej chwili większość optuje za niedzielą więc chyba wypada nam się umówić na niedzielę
P.S. Chyba że "owoce" zaszkodzą.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszGdyby goście z zagranicy znali adres i byli mile widziani to może też by przybyli na to ośmiornicowe spotkanie z jakimiś tam napitkami do degustacyji przez organizatora i resztę kompanijiLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
No to jak - przyjmować mam od 16-tej, 17-tej? Jak Wam pasuje?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment