Na kilka dni przylecialem do Gdyni. Moze jakies spotkanie? Wiekszosc dni mi pasuje oprocz najblizszej Soboty.
Makaron w Trojmiescie 24.08 - 04.09
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MakaronWiekszosc dni mi pasuje oprocz najblizszej Soboty.ZłośnicaComment
-
Ustaliłem telefonicznie z Makaronem przedwstepny plan spotkania. Niewykluczone, że nasz Szkotpojawi się jutro "pod Kasztanami" o 18,30 na imprezie ( http://www.rozrywka.trojmiasto.pl/in...79784&miesiac= )
Comment
-
Będę pilnie śłedził temat. W ten weekend mnie nie ma, ale może w następny coś się wyklujePoszukujęComment
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
Channel: Czechy
-
-
Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
-
Channel: Niemcy
-
-
W tych dniach bede w trojmiescie i z mila checia spotkalbym sie z kims z sekcji Trojmiejskiej. Niestety najblizszy wekend odpada (czyli 28-30) ze wzgledu na wesele na ktore jade do Polchowa, ale caly kolejny tydzien mnie pasuje jaknajbardziej. Czy jest ktos chetny?
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Ponownie jestem w trojmiescie, jesli komus by sie chcialo wyrwac na szybkie piwko w najblizszym czasie to serdecznie zapraszam.
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment