witam wszystkich forumowiczów (a ziomków ze Śląska w szczególności. niedawno się zarejestrowałem i chciałbym zaproponować integracyjne piwne spotkanko w Katowicach odczuwam po prostu potrzebę werbalnego kontaktu z innymi piwnymi bytami Kolega Doodek narzekał na spotkanie w Bierhalle, bo wszystkich podobno wywiało do Zwierzyńca. NAPRAWMY TEN BŁĄD!!! propozycje miejsca i terminu (chyba najlepiej weekend?) mile widziane. pozdrawiam i odzywajcie się! wasze
A może tak spotkanko piwne sekcji Śląskiej?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttahwitam wszystkich forumowiczów (a ziomków ze Śląska w szczególności. niedawno się zarejestrowałem i chciałbym zaproponować integracyjne piwne spotkanko w Katowicach odczuwam po prostu potrzebę werbalnego kontaktu z innymi piwnymi bytami Kolega Doodek narzekał na spotkanie w Bierhalle, bo wszystkich podobno wywiało do Zwierzyńca. NAPRAWMY TEN BŁĄD!!! propozycje miejsca i terminu (chyba najlepiej weekend?) mile widziane. pozdrawiam i odzywajcie się! waszeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Proponuję brać pod uwagę datę sugerowaną przez Krezysztofa. Mam nadzieję że mnie uda się przybyć w tym terminie : Bierhalle Katowice - teraźniejszośćDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment