pytanie kontrolne: jak widzicie lokalizację w bliskich okolicach ronda czyżyńskiego? dwa przystanki do kocmyżowskiego i stamtąd 172 w kierunku krowodrzy, a z samego czyżyńskiego w różne kierunki tramwaje i autobusy.
LajboCKowy PaździernikFest 2006
Collapse
X
-
Zróbcie imprezę u Cielaka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja akceptuję każdą lokalizację I tak pewnie będę na bRowerze
Tylko żeby nie padałoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
a są jakieś buteleczki? mowa była o beczce...
zatem rozumiem, że bez aplauzu przeszła lokalizacja "czyżyńskie"? może i słusznie, instalacja byłaby do czyszczenia
ja tam się nie znam, nie wiem jak Shlangie chce podłączyć bekę typu Cornelius do instalacji piwnej, nie wiem też w jaki sposób miałoby się to odbyć w Espresso (trzeba by odpiąć jakąś beczkę, bo nie ma tam wolnych nalewaków?? dla pani Maryli te 19 litrów to strata niby ok. 60-70 zł. niemniej wydaje mi się, że nie odpina się beczki w trakcie jej opróżniania, no i którą by odpięła??), ale wątpię by zgodziła się na to za tak skromną sumę i to przy tak znikomym zainteresowaniu tematem ze strony forumowiczów.
Comment
-
-
Forumowicze struchleli i boją się odezwać ja na ten przykład w swoim temacie obawiam się zapytać kto w końcu zamierza przybyć w grudniu do Opola- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa są jakieś buteleczki? mowa była o beczce...
zatem rozumiem, że bez aplauzu przeszła lokalizacja "czyżyńskie"? może i słusznie, instalacja byłaby do czyszczenia
ja tam się nie znam, nie wiem jak Shlangie chce podłączyć bekę typu Cornelius do instalacji piwnej, nie wiem też w jaki sposób miałoby się to odbyć w Espresso (trzeba by odpiąć jakąś beczkę, bo nie ma tam wolnych nalewaków?? dla pani Maryli te 19 litrów to strata niby ok. 60-70 zł. niemniej wydaje mi się, że nie odpina się beczki w trakcie jej opróżniania, no i którą by odpięła??), ale wątpię by zgodziła się na to za tak skromną sumę i to przy tak znikomym zainteresowaniu tematem ze strony forumowiczów.
NIE JEST NAM POTRZEBNY NALEWAK, BO MAM WŁASNY tyle, że piwo będzie nie przez chłodziarkę lecz schłodone 'tradycyjnie'
Co do Czyżyńskiego to chętnie wam tam beczkę i sprzęt dowiozę jeżeli ją później oddacie, gdyż nie jestem tam w stanie dowieść sprzętu tramwajem i musiałbym jechać samochodem i bym się nie napił. A boję się w obcym mi miejscu sprzętu zostawiać na dzień przed i dzień po. Dla mnie jest to wogóle za daleko i nie po drodze więc wpadnę tam tylko na jedno piwo. Enter.
Comment
-
-
Natomiast ja cienko widzę mój udział w imprezach do 15 listopada. Od dziś zaczęły się przygotowania do inwentaryzacji, która odbędzie się 15 listopada. Wiąże się to z przymusowymi nadgodzinami, rozwalonym grafikiem i nocą w pracy.
Comment
-
Comment